Baba-oğul, Babalar Günü'nde öldü

Güncelleme Tarihi:

Baba-oğul, Babalar Gününde öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2009 17:57

BİTLİS'in Hizan İlçesi'nde, taziyeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, yağıştan kayganlaşan yolda virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü Fahdettin Özdemir ile babası Mahmut Özdemir öldü. Ölen Mahmut Özdemir'in diğer iki oğlu Kasım ve Mehmet Özdemir ile birlikte 4 kişi de yaralandı. Babalar Günü'nde baba ile oğlunun ölmesi ve 2 oğlunun da yaralanması yakınlarını yasa boğdu.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında Hizan İlçesi Kalkanlı Mevkii'nde meydana geldi. Van'ın Bahçeseray İlçesi'nden Ballı Köyü'ne taziyeye giden Fahrettin Özdemir yönetimindeki 65 EF 093 plakalı otomobil, Kalkanlı Mevkii'nde yolun yağıştan aşırı kaygan oluşu yüzünden virajı alamayak 35 metre yükselikteki uçuruma yuvarlandı.

Sürücü Fahdettin Özdemir ile babası Mahmut Özdemir, kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Ölen Mahmut Özdemir'in diğer iki oğlu 30 yaşındaki Kasım ve 35 yaşındaki Mehmet Özdemir ile kimlikleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar, Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ailenin hastaneye koşan yakınları, Babalar Günü'nde aldıkları acı haberle yasa boğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!