Baba dostuna çarptı

Güncelleme Tarihi:

Baba dostuna çarptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2007 16:34

Haberin Devamı

Motosiklet ve bisikletin kullanılmaz hale geldiği kazada İbrahim Yamar, vücudundaki kırık ve çıkıklar yüzünden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Yamar, Zaandam Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Eroğlu, kazanın süratten değil, asfaltın kaygan oluşundan kaynaklandığını ileri sürdü.

Önündeki otomobilin sol sinyal vererek Sultan Ahmet Camii'ne dönmek için yolun ortasında durduğunu söyleyen Ömer Eroğlu kazayı şöyle anlattı:

“Motosikletimi iki hafta önce satın aldım. Önceki gün arkadaşıma gitmek için yola çıktım. Hava hafif yağışlı olmasına rağmen motoru yavaş ve çok dikkatli sürüyordum. Poelenburg semtindeki caminin önüne geldiğimde, bir otomobil sol sinyalini vererek caminin önüne dönmek için yolun üstünde durmuştu. Karşı yönden de bir otomobil gelmekteydi. Ben bu aracı sağdan geçmeye çalışınca aniden önümde bir bisiklet gördüm. Ona çarpmamak için fren yapmama rağmen motorun kontrolü elimden çıktı. Bisiklete bilerek çarpmadım. Çok üzgünüm.”

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eaaff4f018fbb8f8904ddc

 Camide öğle namazını kıldıktan sonra bisikletine binerek eve gitmek isteyen Kırşehir doğumlu ve 5 çocuk babası olan İbrahim Yamar, geçirdiği kaza sonrası, “Beni Allah kurtardı, ölebilirdim de. Buna da şükür” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!