Ayrılsak da beraberiz

Güncelleme Tarihi:

Ayrılsak da beraberiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda Fransa'da yayınlanan haftalık ‘Nouvelle Observateur’’ dergisinde boşanan çiftlerin birbirlerinden kopamadıklarını konu alan bir araştırma yer aldı. Ellerine boşanma belgesini aldıktan sonra birbirleriyle görüşmeye devam eden çiftlere de yer veren araştırmaya biz ‘‘yerli ayrılsak da beraberiz’’ diyenleri ekledik...

Roger Vadim ve eşleri

Roger Vadim'in ilk eşi Brigitte Bardot, ikinci eşi Annette Stroyberg. Vadim, Catherine Deneuve ile uzun süre beraber oldu. Daha sonra Jane Fonda ile evlendi. Şimdi ise Christine Barrault ile çok mutlu bir evliliği var. Vadim, eski eşlerinin hepsiyle sıkı fıkı dost. ‘‘Ben eski eşlerimi hiç bir zaman unutmadım‘‘ diyor. ‘‘Onlarla fırsat buldukça bir araya geliyorum. Bir sorunları olursa çözümlemeye çalışıyorum.’’

John Derek ve eşleri

John Derek Ursula Andress, Linda Evans ve Bo Derek'i sinemaya kazandırdı. Dahası, bu üç kadınla da evlendi. Bo Derek ile evlendikten sonra Ursula Andress ve Linda Evans da bir süre John Derek'in evinde kaldı. John Derek, ölünceye kadar eski eşleriyle dostluğu sürdürdü.

York Sarah-Prens Andrew

Prens Andrew, boşandığı karısıyla ilişkisini hiç kesmedi. Eski karı koca, her zaman tatile birlikte çıkıyorlar ve toplantılara davetlere katılıyorlar. Prens Andrew, eski karısının para sıkıntısı çektiği günlerde onu ve çocuklarını kendi evine alarak dedikodulara neden olmuştu. Son günlerde eskisinden daha sık beraber olan çiftin yeniden evlenecekleri söylentileri yaygınlaştı.

Michael Douglas-Diandra Son günlerde Michael Douglas'ın genç oyuncu Catherine Zeta Jones ile Majorca'da geçirdiği tatil dillere destan. Douglas'ın genç sevgilisiyle evlenmeye karar verdiği iddia ediliyor. Fakat ünlü aktör, eski eşi Diandra'yla da ilişkisini kesmiyor. Dedikodulu tatilden sonra Diandra'yla buluşan Michael Douglas, eski karısının yanında Catherine Zeta Jones'un adını ağzına almadı.

Melanie Griffith-Don Johnson

Onlar iki kez evlendiler ve iki kez de boşandılar. Don Johnson, Melanie’nin ilk aşkıydı ancak evlilikleri yürümedi. Melanie, Antonio Banderas'a aşık olunca evini terketti. Eski karı koca, sık sık buluşup çocuklarının sorunlarını tartışıyorlar. Melanie Griffith, Don Johnson'ın bir an önce evlenip huzura kavuşmasını istiyor.

Jerry Hall-Mick Jagger

Mick Jagger, Brezilyalı bir mankenle ilişki kurup da yeniden baba olmaya hazırlandığını açıklayınca, Jerry Hall için bu evlilik tamamen bitti. Ama eski karı koca, çocuklarının hatrına sık sık bir araya geliyor. Artık Jerry Hall'ün de hayatında bir erkek var ama eski kocasının yerini kimse dolduramıyor.

Sezen Aksu ve eşleri

Türk Pop müziği'nin ana kraliçesi dost canlılığı ve insan sevgisiyle biliniyor. Bu sevgi hayatına giren tüm erkekler için geçerli. Eski eşleriyle ve sevgilileriyle hala dost olan Aksu, onların iyi ve kötü günlerinde desteğini esirgemiyor. Büyük aşk yaşadığı Onno Tunç ve Uzay Heparı'nın anma günlerinde de sanatçı baş köşede yer alıp, vefa duygusunu bir kez daha sergiliyor.

Sibel Turnagöl-Kerem Alışık

Sibel Turnagöl, evliliğini resmen bitirse de hala ailenin bir ferdi. Sadri Alışık'ı Anma Geceleri'nde yerini alıyor, Çolpan İlhan eski gelininin sahne kıyafetlerini hazırlıyor. Hatta eski karı koca için 'yeniden barışabilirler' deniliyor.

M. Ali Erbil-Nergis Kumbasar

Bizim Michael Douglas da Mehmet Ali Erbil! Aşk tutkunu olan bu adam, hiç bir kadına bağlı kalamıyor. Nergis Kumbasar'ı ne yapıp edip evlendi, ama kadın zaafından da bir türlü vazgeçemedi. Evlilikleri son bulsa da eski eşler hala görüşüyorlar. Üstelik Jasmin adındaki küçük kızları görüşme nedeni olarak düşünülse de, Erbil'in şu sözleri durumu açıklığa kavuşturuyor: ‘‘Nergis'ten ayrılmam büyük hataydı. Başka bir kadını o kadar sevebilir miyim bilmiyorum.’’

Sertab Erener-Levent Yüksel

Yıllardır birlikte olan çift: ‘‘Artık birbirimizi bir karı koca olarak değil; ana, baba, kardeş gibi seviyoruz. Aramızda cinsellik kalmadı’’ diyerek evliliklerini noktaladılar. Yüksel, kendisinden ayrıldıktan sonra uzun süredir Demir Demirkan'la birlikte olan Sertab ve sevgilisiyle pozlar vererek, ayrıldıktan sonra da dost kalınabileceğini herkese kanıtlıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!