Ayrılık nedeni bu yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık nedeni bu yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2008 00:00

Mustafa Altıoklar'ın nişanlısı Nehir Erdoğan olmadan gece gezmelerine çıkması ayrılık dedikodularını da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

NEHİR ERDOĞAN FOTOĞRAFLARI

MELEĞİN SIRLARI FİLMİNDEN KARELER

Ayrılığın nedeni olarak da Erdoğan'ın "Meleğin Sırları" filmindeki rol arkadaşıyla yakınlaşması gösteriliyor. Nehir Erdoğan, geçtiğimiz yıl bir homeless'ı (evsiz) canlandırdığı Türk-Amerikan ortak yapımı "Meleğin Sırları" (Broken Angel) filmde, People dergisi tarafından dünyanın en güzel 50 kişisi listesine seçilen Patrick Muldoon ile başrol oynamıştı. Erdoğan'ın Muldoon ile sette başlayan arkadaşlığı çekimler bittikten sonra da devam edince Altıoklar'la ilişkisinde sorun yarattı.
İzmir'de ailesinin yanında
İddiaya göre Altıoklar, sevgilisinin Patrick Muldoon'la mesajlaşmasını yakaladı ve çok sinirlendi. Sevgilisinden bu görüşmeyi hemen bitirmesini istedi. Bu sert tavır karşısında sinirlenen Erdoğan da, Altıoklar'la tartıştıktan sonra eşyalarını toplayarak tatil için İzmir'e, ailesinin yanına gitti. Altıoklar ise şu sıralar Bodrum'da tek başına tatil yapıyor.

Haberin Devamı


Amerika'da çekilen "Meleğin Sırları" filminde rol alan Nehir Erdoğan'ın, "Melrose Place" dizisinden de tanınan Patrick Muldoon'a gönlünü kaptırdığı konuşuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!