Aynı bölgedeki çifte ölüm, tedirgin etti

Güncelleme Tarihi:

Aynı bölgedeki çifte ölüm, tedirgin etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2009 14:01

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'nde tarlasına ot biçmeye giden çiftçi Alaattin Erçetin ölü bulundu. Aynı yerde iki hafta önce de Mustafa Ali Ünlü'nün benzer şekilde ölü bulunması köylüleri tedirgin etti. Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Yeğinler Köyü'nde oturan evli ve üç çocuk babası Alaatin Erçetin (54), dün saat 09.00 sıralarında tarlasına gitmek üzere evinden ayrıldı. Akşam eve dönmeyince gelini Fatma Erçetin merak edip tarlaya gitti. Kayınpederini tarlada göremeyen Fatma Erçetin çevrede aramaya başladı. Bu sırada kayınpederini tarlanın yakınındaki Kaynarlar Mevkii'nde otluk alanda ölü buldu. Gelinin haber vermesi üzerine gelen jandama ve savcının yaptığı incelemede Alaattin Erçetin'in sağ göğsünde morluk olduğu belirlendi. Vücunda herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmayan, zehirli bir hayvan sokması sonucu öldüğü sanılan Erçetin'in cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Aynı yerde iki hafta önce de çifti Mustafa Ali Ünlü'nün (44) cesedi bulunmuştu. Ünlü'nün de sağ ayağında morluk olduğu dikkati çekmişti. Aynı yerde, benzer şekilde meydana gelen iki ayrı ölüm olayı köylüleri tedirgin etti. Jandarma her iki olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!