Axl Rose’dan gaf

Güncelleme Tarihi:

Axl Rose’dan gaf
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 10:30

Dün akşam İstanbul Kuruçeşme Arena'da bir konser veren rock müziğin efsane gruplarından Guns N'Roses'ın soliste Axl Rose, İstanbullulara nasıl bir gaf yaptı?

Haberin Devamı

Medyatava.net’e göre sahneye 1 saat 45 dakika geç çıktıktan sonra kızgın seyircilere mekanın güzelliğini övmeye çalışan Guns N'Roses'ın solisti Axl Rose, 'büyük' bir pot kırdı. 'We got moon, we got river' dedi.

Axl, koskoca İstanbul Boğazı için nehir dedi. Bu durum birkaç yıl önce İstanbul'a gelen Harlem yıldızlarının Çırağan Sarayı'ndan Boğaz'a bakarken 'ne güzel nehir' sözlerini anımsattı.

'SEX MACHİNE' COŞTURDU

Bu arada dünya müzik tarihinin kilometre taşlarından biri olarak kabul edilen James Brown Parkorman, rock müziğin ünlü grubu Guns N'Roses ise Kuruçeşme Arena'da İstanbullular'ı coşturdu.

/images/100/0x0/55ea4334f018fbb8f874ac76


James Brown, Parkormanevent'in organizasyonuyla verdiği konserde, dev orkestrası ve dans grubuyla hayranlarına büyüleyici sahne şovları sergiledi.

Haberin Devamı

“I Feel Good”, “Living in America”, “Like A Sex Machine”, ”Super Bad, Talkin 'Loud And Sayin' Nothing”, “Get Up” gibi klasikleşen şarkılarıyla tanınan Brown, 60'lı yıllarda soul müziğin, 70'li yıllarda funk müziğin ve 80'li yıllarda da rap müziğin gelişimini etkiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!