Avukatı ‘kırdılar’

Güncelleme Tarihi:

Avukatı ‘kırdılar’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2013 02:39

Adana’da, 26 Ağustos’ta kuyumcudan 4.5 kilo altın çaldıktan sonra kendilerini engellemek isteyen berber baba ile oğlunu pompalı tüfekle öldürdükleri, 5 kişiyi de yaraladıkları öne sürülen 1’i firari 7 sanığın yargılamasına başlandı.

Haberin Devamı

6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki önceki günkü oturumda mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluklarının devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

DENGESİNİ KAYBETTİ

Duruşma sonrası soyulan kuyumcuyla ölenlerin yakınları, sanıklardan Abdullah Aslan için baro tarafından görevlendirilen avukat Faruk Özkan’a saldırdı. Dövülen Özkan, dengesini kaybedip düşünce sağ ayak bileği kırıldı. Öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtarılan Özkan, tedaviye alındı. Olayın ardından 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

‘Soyduk ama öldürmedik’

TUTUKLU 6 sanık, soygunu birlikte planlayıp araç kiraladıklarını, ancak soygun ve cinayete katılmadıklarını ileri sürdü. İddianamede Abdullah Aslan ile soyguna karışan Ferman Akipa, Kemal Tekel, firari D.Ö. ve A.G. hakkında 2’şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu, D.T. ile Şükrü Akad’a ise 15’er yıl hapis cezası isteniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!