Avni Aker projesi için ön protokol imzalandı

Güncelleme Tarihi:

Avni Aker projesi için ön protokol imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2006 16:57

Trabzonspor Kulübü, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yıkılarak yeniden yapılması projesi için Amsterdam Arena, ADO Den Haag, Newcastle United ve Lizbon Jose Alvalade Stadı'nı yapan Ballast Nedam firmasıyla anlaşmaya vardı.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak ile Ballast Nedam Yönetim Kurulu Başkanı Ruud Jacobs arasında stat projesi için ön protokol yapıldı.

Albayrak, "Stadımızın ön fizibilitesini ve taslak çalışmalarını yapacak olan Ballast firmasıyla ön protokolü imzaladık. Hollandalı yetkililerle doğal ortamı bozmadan en iyi projenin hangisi olacağı konusunda da uzun uzun tartıştık. Proje 12 hafta sonra hazır olacak. Amacımız Trabzonsporumuza modern ve her an yaşayabilen bir tesis kazandırmaktır" dedi.

Yeni stadın bütün sosyal donatıları içinde barındıracak bir yapıda olacağını ifade eden Albayrak, "Bu stat aynı zamanda Trabzonumuza da bir ivme ve renk katacaktır. Stadın konsepti Trabzon'un tarihi ve doğal dokusuna zarar vermeden, şehrimizi daha güzel hale getirecektir. Proje çizildikten sonra, ihale süreci başlayacak ve stadımızın ilk kazması bunun akabinde vurulacaktır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KOMBİNELER YARIN SATIŞTA

Trabzonspor'un 2006-2007 sezonunda oynayacağı lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçları için geçerli olacak kombine kartlar yarından itibaren satışa sunulacak.

Kombine biletlerin fiyatları şöyle:

VİP-1 Tribünü 2.000 YTL,
VİP-2 Tribünü 1.000 YTL,
Kapalı Numaralı Tribün 500 YTL,
Maraton Özel Tribünü 300 YTL,
Maraton Tribünü 150 YTL,
Kale Arkası Tribünü 75 YTL,
6 Kişilik loca (üst) kişi başı 600 YTL,
8 Kişilik loca (alt) Kişi başı 1100 YTL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!