Avcılar Belediyesi hangi partide? Avcılar'ın mevcut Belediye Başkanı Handan Toprak kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Avcılar Belediyesi hangi partide Avcıların mevcut Belediye Başkanı Handan Toprak kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 09:48

İstanbul'un 39 ilçesinden biri olan Avcılar, kentin Avrupa Yakası olarak adlandırılan kısmında yer alıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi, Avcılar Belediyesi'nin hangi partide olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 2019 yerel seçimleri öncesinde vatandaşlar hangi belediyelerin hangi parti de olduğunu merak ediyorlar. Öte yandan Avcılar'ın mevcut Belediye Başkanı Handan Toprak'ın kim olduğu ve kariyeri de sorgulanıyor. Peki, Avcılar Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

Avcılar Belediyesi'nin 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı ve mevcut belediye başkanının kim olduğuna dair bilgiler, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi merak ediliyor. İşte, konuya ilişkin detaylar ve Avcılar'ın mevcut Belediye Başkanı Handan Toprak hakkında bilgi...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Handan Toprak seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Avcılar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Avcılar'da Turan Hançerli'yi aday olarak gösterdi.

Handan Toprak Benli kimdir?

Handan Toprak Benli, 1982'de doğdu. 

Haccettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Benli Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 1983 – 1985 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde de eğitim aldı. 

Haberin Devamı

Dr. Handan Toprak Benli 2014 yılı 30 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisinden İstanbul Avcılar'da Belediye Başkanı seçilmiştir. Sivas Divriği'de doğan Handan Toprak çocukluğunu ve tüm öğrenim hayatını Ankara'da sürdürmüştür. 1978 - 1982 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan Toprak, devamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1985 yılında mezun oldu.

Meslek hayatının 22 yılı Avcılar'da geçen, 20 yıl süresince Kamuda hekimlik yapan (Sağlık Ocağı, 112 Acil Servis ve Hastane gibi) Handan Toprak beraberinde ve sonrasında Özel Sağlık Sektörlerinde Hastane Yöneticiliği, Toplam Kalite Yönetim Sistemleri konusunda da Uzman Denetçilik ve İş yeri Hekimliği yaptı.

Mensup olduğu siyasi partisi olan CHP'de İlçe Başkan Yardımcılıkları ve İl (Kadın Kolları) yönetimlerinde de görevler aldı. STK.Sivil Toplum Kuruluşları)'nda, meslek örgütü olan TTB (Türk Tabipleri Birliği'nde ve İTO (İstanbul Tabip Odası)'nda görevler aldı. 2014 Yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde CHP Avcılar Belediye Başkanı oldu.

Dr. Handan Toprak Benli 2014 yerel seçimlerinde DSP'den Avcılar Belediye Başkanı oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!