Av Mevsimi'nin 3 günü

Güncelleme Tarihi:

Av Mevsiminin 3 günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2010 10:16

Yönetmen Yavuz Turgul'un üzerinde 6 yıl çalıştığı ve başrollerinde Şener Şen, Cem Yılmaz ve Çetin Tekindor'un oynadığı Av Mevsimi geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona girdi.

Haberin Devamı

AV MEVSİMİ'NİN FRAGMANI - WEB TV

Bu yılın en çok merak edilen Türk filmlerinden bir tanesi olan Av Mevsimi güçlü kadrosuyla ve senaryosuyla dikkat çekti. Av Mevsimi ilk hafta sonunda toplamda 389.213 kişi tarafından izlendi. 340 kopyayla çıkan filmin toplam hasılatı ise 3.985.322,00 TL oldu.

Bu yılın merak edilen bir diğer filmi, New York'ta Beş Minare ise ilk hafta sonunda 703.330 kişi tarafından izlenmişti.

2010 yılının hasılat açısından lider filmi ise yine Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik serisinin son filmi oldu. Recep İvedik vizyona girdiği hafta ilk 3 günde 1.153.07 kişi tarafından izlenmiş, 10.492.946,00 TL hasılat elde etmişti.

AV MEVSİMİ'NİN KONUSU

Av Mevsimi bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Konusu;

Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”...

Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade’yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.

Hayatını eşine adayan, onun hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye’ye (Melisa Sözen) tutkuyla bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyaya yabancı Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını değiştirecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!