Atatürk Üniversitesi akademik personel alımı | Atatürk Üniversitesi 38 akademik personel alacak

Güncelleme Tarihi:

Atatürk Üniversitesi akademik personel alımı | Atatürk Üniversitesi 38 akademik personel alacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 17:42

Atatürk Üniversitesi yayımladığı ilanla akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Doçent ve ‪Doktor Öğretim Üyesi alımı yapacak olan Atatürk Üniversitesi, çeşitli bölüm ve fakültelerde toplamda 38 akademik personel alımı gerçekleştirecek. Peki, Atatürk Üniversitesi akademik personel ilanı için başvuru şartları neler? Başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

Haberin Devamı

Erzurum'da eğitim faaliyetlerine devam eden Atatürk Üniversitesi akademik personel açığını kapatmak için bünyesindeki bazı fakültelere akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Üniversitenin ilanına göre Tıp Fakültesi, İletişim Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve birkaç diğer fakültede istihdam edilecek kadrolar için çeşitli başvuru şartları belirlendi. İşte, Erzurum Atatürk Üniversitesi akademik personel alımı hakkında detaylar...

Devlet Personel Dairesi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınlanan ilana göre, Atatürk Üniversitesi çeşitli fakültelerinde istihdam etmek üzere çeşitli anabilim dalları ve bölümler için akademik personel alımı yapacak. Açılan akademik personel kadrolarına başvuru yapabilmek için üniversitenin belirlediği şartları sağlamak gerekiyor.

Haberin Devamı

MÜRACAATTA İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ

DOÇENT KADROLARI İÇİN:

Adaylar, Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, lisans, yükseklisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ve iki adet fotoğraf ve yayınlarının birer örneği ile birlikte 1 adeti bilgisayar ortamında (USB Bellek veya CD/DVD) olmak üzere toplam 4 takım dosyayı (1 adet USB/CD/DVD – 3 adet dosya) teslim edeceklerdir.

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI İÇİN

2547 sayılı Kanun’un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların, dilekçe (Yabancı dil belirtilecek), özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yükseklisans, doktora veya uzmanlık belgesi) ve 2 adet fotoğraf 4 takım dosya halinde yayınları ile ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ

İlanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15. Gündür.

ALIM YAPILACAK FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!