Güncelleme Tarihi:
Br inşaat şirketinde bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Tolga Dündar, Rusya'ya göndereceği bir misafiri ile Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katındaki restorandan, 2 sandviç aldı.
Sandviçi yerken küf tadı alan Dündar, kağıda sarılı sandviçi açarak içine baktı. Sandviçin küflendiğini gören Dündar, durumu Atatürk Havalimanı Sağlık Denetleme Baştabipliğine bildirerek firmadan şikayetçi oldu.
Şikayet üzerine söz konusu restoranı denetleyen sağlık ekipleri, ürünlerden numuneler aldı.
Basın mensuplarına açıklama yapan Tolga Dündar, sandviçi yedikten sonra midesinde bulanma olduğunu belirterek, şikayetinin arkasında durduğunu ve sonuç alıncaya kadar takip edeceğini bildirdi.
Sağlık Denetleme Baştabipliği yetkilileri de şikayet üzerine yasal işlem başlattıklarını ifade ederek, ürünlerden aldıkları numuneleri, bakteri ve kimyasal inceleme için Hıfzıssıhha Merkezi'ne incelemeye göndereceklerini bildirdiler.
Restoran yetkilileri ise ürünleri kendilerinin üretmediğini, çeşitli firmalardan aldıklarını dile getirerek, Hıfzıssıhha Merkezi'nden gelecek rapora göre durumu değerlendireceklerini kaydettiler.