ATA AÖF sınavları ertelendi mi? ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınavları ertelendi mi ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2020 23:40

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde AÖL sınavlarında alınan erteleme kararının ardından ATA AÖF'te öğrenim gören üniversiteliler gözü vize sınavlarının tarihine çevrildi. 28-29 Mart'ta yapılması beklenen ATA AÖF bahar dönemi sınavlarının ileri bir tarihe alınıp alınmadığı merakla araştırılıyor. Peki, ATA AÖF sınavları ertelendi mi? ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Ülkemizde alınan corona virüsü önemleri kapsamında eğitim ve öğretime ara verildi. Bu kapsamda MEB Açık Lise sınavlarını da ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Sınav ertelemeleriyle ilgili gündeme gelen bilgilerin ardından Atatürk Üniversitesi AÖF sınavlarının iptal edilip edilmediği binlerce öğrencinin kafasını karıştırdı. Peki, ATA AÖF vize sınavları ertelendi mi? İşte, ATA AÖF vize sınavlarıyla ilgili detaylar.

ATA AÖF SINAVLARI ERTENDİ Mİ?

ATA AÖF vize sınavlarında ertelenme kararı alındığına dair Atatürk Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden herhangi bir duyuru yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeleri haberlerimizden takip edebilirsiniz.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Haberin Devamı

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.

BAKMADAN GEÇME!