Aşk Laftan Anlamaz yakında Show Tv'de!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz yakında Show Tvde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:47

Yaz dönemi yaklaşırken yaz dizileri de teker teker çıkmaya başlıyor. Show Tv yaza Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile giriyor. Yeni projenin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. İşte yeni dizi Aşk Laftan Anlamaz hakkında detaylı bilgi....

Haberin Devamı

Güneşin Kızları dizisiyle büyük bir şöhrete kavuşan Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alacak olan Erçel'in rol arkadaşı Burak Deniz olacak. Güzel yıldız Hande Erçel'in takipçileri Aşk Laftan Anlamaz dizisinin çıkış tarihini merakla bekliyor. Peki, dizi ne zaman yayınlanacak?

Aşk Laftan Anlamaz yakında Show Tvde

AŞK LAFTAN ANLAMAZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Haziran ayında izleyici ile buluşması beklenen dizinin çekimlerine Mayıs ayında başlanacak. Aşk Laftan Anlamaz popüler oyuncu kadrosuyla bu yaza damga vuracak diziler arasında gösterilmekte.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİ HAKKINDA BİLGİ

Haberin Devamı

Kavga ile başlayıp aşk ile biten bir hikaye...

Bi Yapım’ın büyük bir merakla beklenen yeni projesi "Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’, bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

BAKMADAN GEÇME!