Aşırı hız faciası: 3 ölü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Aşırı hız faciası: 3 ölü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2007 11:03

KIRKLARELİ’nin Kavaklı Beldesi’nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil orta refüjü aşarak karşı şeritten gelen başka bir otomobile çarptı. Kazada 3 kişi hayatı kaybederken, 4 kişi ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün gece Kırklareli- Babaeski yolunda meydana geldi. 34 yaşındaki Feridun Turgutoğlu, aşırı hız yüzünden direksiyon kontrolünü yitirince, yönetimindeki 34 BV 7043 plakalı otomobille orta refüjdeki uyarı tabelasını da yıkarak karşı şeritten gelen 42 yaşındaki Fikret Uçar yönetimindeki 39 AT 017 plakalı otomobile hızla çarptı.

Her iki otomobil de hurdaya dönerken, kazaya neden olan Feridun Turgutoğlu ile yanında bulunan 10 yaşındaki kızı Jülide Turgutoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan ve ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 72 yaşındaki Gülsüm Uçar da tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Durumları ciddiyetini koruyan Fikret Uçar, eşi 41 yaşındaki Fatma Nur Uçar ve çocukları 14 yaşındaki Tolga ile 19 yaşındaki Yiğitcan Uçar ise Kırklareli Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!