Arrow 4. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Arrow 4. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 17:27

ABD kanalı The CW’da ekrana gelen Arrow dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Arrow’un yeni bölümü Perşembe günü ekrana gelecek. İşte Arrow’un yeni bölüm detayları…

Haberin Devamı

Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen Arrow dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon-macera dizisi Arrow’un yeni bölümü 18 Şubat Perşembe günü ABD’nin The CW kanalında izleyici ile buluşacak.

DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süper kahramana dayanan dizinin dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi bulunuyor.

Yüzbinlerce seyircisi olan Arrow’un her bölümü izleyicileri tarafından merakla beklenirken, önümüzdeki günlerde diziye yeni bir karakter dahil olacak. Dizinin 15. Bölümünde karşımıza çıkacak olan Vixen karakteri Megalyn E.K. tarafından canlandırılacak.

Arrow’un yapımcılığını Wendy Mericle, yönetmenliğini David Nutter üstleniyor. Dizinin kadrosunda; Stephen Amell, Katie Cassidy, Emily Bett Rickards, David Ramsey, Willia Holland, Susanna Thompson, Paul Blackthorne ve Colton Haynes yer alıyor.

Haberin Devamı

ARROW 4.SEZON 14. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!