Arkadaşını vurdu kaçarken kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşını vurdu kaçarken kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

YENİKAPI'da bir restoranda gece yarısından sonra birlikte yemek yediği arkadaşı Aydın Sarıahmet'i alkollü araç kullanmaması için ikaz ettiği için çıkan tartışmada tabanca ile boynundan vuran emekli başkomiser Şükrü Akkaya, kaçarken kaza yapınca yakalandı.

Yenikapı sahilindeki Kalederya adlı restoranda yemek yiyen emekli başkomiser Şükrü Akkaya ve arkadaşı Aydın Sarıahmet saat 02.00 sıralarında evlerine gitmek için çıktılar. Aşırı alkollü olan iki arkadaş Akkaya'nın 34 LZ 345 plakalı Mercedes otomobiline bindi. Daha az alkollü olduğunu söyleyen Aydın Sarıahmet, Akkaya'dan otomobili kullanmayı kendisine bırakmasını istedi. İki arkadaş arasında çıkan tartışma sonucunda emekli başkomiser Şükrü Akkaya silahıyla arkadaşını boynundan yaralayıp otomobilden attıktan sonra olay yerinden kaçtı. Aksaray'dan Taksim yönüne giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince Bozdoğan Kemerleri'nin ayaklarından birine çarpan Akkaya, yakayı ele verdi.

Mülteci operasyonu

BAHÇELİEVLER'de, önceki sabah saatlerinde, polisin şüphe üzerine durdurduğu bir kamyon ve bir kamyonette, kaçak yollardan Yunanistan'a kaçmak isteyen 84 mülteci yakalandı. Bingo Kavşağı, 29 Ekim Caddesi üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, durumlarından şüphelendikleri 34 MCA 42 kamyonet ve 34 DJB 89 plakalı kamyonu saat 05.30 sıralarında durdurdular. Ekipler yaptıkları aramada her iki aracın kasasında saklanan Bangladeş uyruklu, toplam 84 kişiyi yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!