Arınç, tebriklerin e-maille iletilmesini istedi

Güncelleme Tarihi:

Arınç, tebriklerin e-maille iletilmesini istedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2006 13:33

TBMM Başkanlığı, Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın, Genel Kurul'un 23 Nisan'daki özel oturumunda yaptığı konuşma nedeniyle sivil toplum kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen tebriklerin, telefon ve faks yerine e-posta ile yapılmasını istedi.

Başkanlık İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:  “TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın, TBMM'nin açılışının 86. yıldönümünde yaptıkları açıklama nedeniyle, çok sayıda sivil toplum kuruluşlarından ve binlerce vatandaşımızdan yoğun tebrik telefon, faks ve e-mail mesajı gelmektedir.

TBMM Başkanı Sayın Arınç, mesaj gönderen tüm vatandaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkürlerini iletmektedir. Ancak ülkemizin dört bir yanından gelen tebrik telefon ve faksları, TBMM Başkanlığı İletişim Ofisi'nin çalışmalarını olumsuz yönde etkilemektedir.

Konuyla ilgili görüşlerini iletmek isteyen sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımızın, telefon ve faks yerine e-mail adreslerine mesajlarını göndermelerini önemle rica etmekteyiz.”

Açıklamada, vatandaşların mesajlarını, bulentarinc@tbmm.gov.tr ile iletisimofisi@tbmm.gov.tr mail adreslerine gönderebilecekleri kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!