Apartman katili Kemal KKTC’de mi

Güncelleme Tarihi:

Apartman katili Kemal KKTC’de mi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2010 00:00

Caddebostan’da apartmanın toplantısını basarak 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayıp kaçan eski yönetici Kemal Akın’a karşı apartman sakinleri adına hukuk mücadelesi yürüten avukat Osman Gürcan Çelikkol, “Kemal Akın, KKTC eski Tarım Bakanı Kenan Akın’ın kardeşi. KKTC’ye kaçmış olabilir” dedi.

Haberin Devamı

Çelikkol, Unan Apartmanı’nda, Kemal Akın’ın eşinin annesinin 14 dairesi bulunduğunu belirterek, şunları anlattı:

Kaçak dubleks çıktı

“Kayınvalidesi şizofren. Bu nedenle dairelere kızı, dolayısıyla damadı Kemal Akın vekalet ediyor. Apartmanın en üst katında oturan Kemal Akın, yöneticilik yaptığı dönemde yönetici odası diye kaçak kat çıktı. Kendi dairesi ile kaçak katı merdivenle birleştirdi. Dublekse çevirdi. Apartmanın giriş kapısına ‘Ulan Eşek, Ulan Hayvan, girişteki yazıyı oku’ başlıklı bir yazı astı. Bu yazıyla apartman sakinlerinin, araçlarını plakalarının yazılı olduğu bölüme park etmesini istiyor.
Yazıda, bu park yerlerine gelen yabancı araç ve kişilerin kendisine saldırı ihtimali ile gelmiş sayılacağını belirtiyor. Ayrıca apartman sakinlerinin Anne Şarküteri’den alışveriş yapmasını ve elemanlarının apartmana girmesini de yasakladı. Yazısını da ‘Akıllı olanlar karara uyar ve itiraz etmezler. Kanunun her türlü yolları açıktır’ diye bitiriyordu.”

O adam yüzünden evden taşındım

Haberin Devamı

KADIKÖY’deki Erenköy Kantarcı Rıza Sokak’ta bulunan 10 katlı Unan Apartmanı’nda geçtiğimiz pazar günü yapılan bina toplantısı, apartmanın eski yöneticisi Kemal Akın tarafından basılmış, olayda Nesteren-Yıldırım Sunder çifti hayatını kaybetmişti. MFÖ grubundan Fuat Güner’in de yıllar önce o apartmanda oturduğu ve Akın yüzünden taşınma kararı aldığı ortaya çıktı. Güner, “Ben de az deli değilim ama o garip bir insandı. Tüpgaz elemanını kalorifer borusuna kelepçelerdi. Apartmanda yine bir kavga sırasında eşim sırtına sandalye yemişti. O adam yüzünden evimden taşındım. İyi ki de taşınmışım” dedi.
Demirhan HARARLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!