AÖF sınavı yarın saat kaçta başlayacak? AÖF güz dönemi ara sınavı

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınavı yarın saat kaçta başlayacak AÖF güz dönemi ara sınavı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 20:06

AÖF (Açıköğretim Fakültesi) güz dönemi ara sınavı için saatler kaldı, tarih araştırmalarına yönelik araştırmalar hız kazandı. İki oturumda gerçekleşecek olan AÖF sınavlarını kaçırmak istemeyen açıköğretimliler, 'AÖF güz dönemi ara sınavı ne zaman, sınav saat kaçta?' sorularına yanıt arıyor. İşte, AÖF güz dönemi ara sınavlarıyla ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi oturumlarına kısa bir süre kaldı. Artık son hazırlıklarını yapan açıköğretim öğrencileri bir yandan belgelerini tamamlarken bir yandan da AÖF’te çıkmış soruları inceliyor. Peki, AÖF sınavı ne zaman? İşte AÖF’te çıkmış soruların listesi…

Anadolu Üniversitesi’nin bu yıl için belirlediği takvime göre, AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı 24 - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 12 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında organize edilecek. Hafta sonu yapılacak olan sınavlar iki oturumda gerçekleşecek. Ders ve sınıflara göre değişen sınav saatlerinde sabah oturumları 09.30'da, öğlen oturumları ise saat 14.00'te başlayacak.

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR

AÖF çıkmış sorular listesi, Anadolu Üniversitesi'nin yayımlamış olduğu Ekampüs sayfası üzerinden öğrenci numarası ve şifresi ile kolayca görüntülenebiliyor.

Haberin Devamı

2018-2019 öğretim yılı bahar dönemi sınav sorumluluk ünitelerine ulaşmak için aşağıda yer alan linklere tıklayınız. Her bölümün sorumluluk üniteleri farklı linklerde yer almaktadır.

AÖF SINAV ÜNİTELERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇIKMIŞ SORULARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!