AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF giriş ekranı ile sınavlar devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF giriş ekranı ile sınavlar devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2021 15:54

AÖF sınav giriş ekranı ile güz dönemi final sınavları yapılmaya devam ediliyor. AÖF online final sınavları 16-17-18 Ocak ve 23-24-25 Ocak tarihleri aralığında gerçekleştiriliyor.  Sınava giren öğrenciler, AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyorlar. 21 Aralık 2020 tarihinde sona eren sınavın sonuçları, 25 Aralık tarihinde erişime açılmıştı.

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçları, sınava giren adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi dönem sonu sınavları 16 Aralık tarihinde başladı. Sınavlar önümüzdeki hafta sonu da devam edecek. AÖF sınav sonuçları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.' denildi.

AÖF SINAVLARI DEVAM EDİYOR

AÖF online final sınavları 16-17-18 Ocak ve 23-24-25 Ocak tarihleri aralığında düzenlenecek. 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyılda okutulan fark dersleri sınavları 16-17-18 Ocak, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri sınavları ise 23-24-25 Ocak'ta yapılacak. Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.' denildi.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF giriş ekranı ile sınavlar devam ediyor

 12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gerçekleşen AÖF sınavının sonuçları, 25 Aralık tarihinde erişime açılmıştı. Öğrenciler sonuçları https://aof.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabildiler. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!