Antalya'daki cinayetin zanlısı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Antalyadaki cinayetin zanlısı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2008 17:32

Antalya'da dün gece kadın arkadaşının yanındayken tabancayla vurularak öldürülen kahvehane işletmecisinin cinayet zanlısı, polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Sinan Mahallesi 1264. Sokak'ta kahvehane işleten Fahrettin Şimşek'in (42) arkadaşı Nezahat Ç. ile birlikte dün gece taksiye binerken tabancayla göğsünden ve başından vurularak öldürülmesiyle ilgili olay aydınlatıldı.

Polis, Fahrettin Şimşek'in, cinayet zanlısı olduğu tespit edilen Mehmet E'yi (46), şehir merkezinde takip sonucu yakaladı.

Mehmet E'nin de kahvehane işletmeciliği yaptığı belirlenirken, cinayetin “kadın arkadaş kıskançlığı” nedeniyle işlendiği iddia edildi.

Cinayete tanık olan Nezahat Ç'nin, daha önce Mehmet E. ile birlikte olduğu ve zanlının dün gece araması üzerine telefonuna arkadaşı Fahrettin Şimşek'in baktığı, bu nedenle Şimşek ile zanlı arasında küfürleşme yaşandığı öne sürüldü. Zanlı Mehmet E'nin, küfürleşmenin ardından kahvehane çıkışında Fahrettin Şimşek ile yanındaki Nezahat Ç'yi takip ettiği, taksiye binerken de ateş açtığı ileri sürüldü.

Zanlı, “Kasten öldürme” suçlamasıyla sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!