Antalya'da trafik kazaları: 5 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada trafik kazaları: 5 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2006 12:32

ANTALYA’da dün akşam bir saat içinde meydana gelen 3 trafik kazasında biri kadın 4 kişi öldü. Ölen kadının yakınları, yolda oturma eylemi yaparak trafiğe kapattı. Manavgat İlçesi'nde meydana gelen bir başka kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kentin en işlek caddelerinden Yüzüncüyıl Bulvarı Gazi Lisesi önündeki kazada Savaş Taşdemir yönetimindeki 34 KDR 23 plakalı otomobil, yolun karşı tarafına geçmekte olan Elife Kara’ya (30) çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada takla atan Kara, kafasını asfalta çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi. Bir dersanede hizmetli olarak görev yapan ve 2 ay önce bir çocuğu dünyaya gelen Elife Kara’nın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Sürekli ölümlerin yaşandığı caddeyi yolda oturarak bir süre trafiğe kapatan acılı aile, “Biri bu trafik canavarını durdursun” diye feryat etti.

Dumlupınar Bulvarı'ndaki kazada İrfan Kurucu yönetimindeki 07 M 535 plakalı minibüs Bilal Güzel (36) yönetimindeki 07 AOE 64 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Bilal Güzel olay yerinde, motosiklette bulunan Halil Kırık (24) ise kaldırıldığı Antalya Devlet Hastanesi'nde öldü.

Antalya Bulvarı Zeytinlik önündeki diğer bir kazada Niyazi Yılmaz yönetimindeki 07 GM 599 plakalı kamyon Hüseyin Mat’ın (30) kullandığı 07 GL 645 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde öldü, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

MANAVGAT'TAKİ KAZA

Manavgat İlçesi C- 400 karayolunda meydana gelen kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Hasan Yıldız'ın (52) kullandığı 07 LP 425 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobil yaklaşık 20 metre sürüklenerek takla attı. Kazada, şoför Hasan Yıldız ve torunu Emine Köseoğlu (9) yaralanırken, kızı Filiz Köseoğlu (32) yaşamını yitirdi. Yaralılar Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!