Antalya'da hamile kadına hırsızlıktan gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada hamile kadına hırsızlıktan gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2011 11:27

ANTALYA’da kapıların göbek kilitlerini kırarak girdikleri evlerden hırsızlık yapan 3 kadından 2’si yakalandı. Kadınlardan 25 yaşındaki Nazik T.’nin 7 aylık hamile olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Güzeloba Mahallesi’nde geçen çarşamba, Ali Avcu’nun evine kapı göbek kilidini kırıp giren 3 kadın, evde bulunan 30 tam altın, 15 yarım altın ve 12 reşat altınını çaldı. Kadınların gezinmeleri, dolap ve çekmeceleri karıştırmaları, ev sahibinin çocuk denetimi için koyduğu kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Ali Avcu’nun durumu bildirmesi üzerine polis, evdeki kameralar tarafından tespit edilen kadınların fotoğrafını tüm ekiplere dağıtarak çalışma başlattı.

Ertesi gün Şirinyalı Mahallesi’nde bir evden yine aynı yöntemle hırsızlık oldu. Polis bu olayla ilgili de soruşturma başlatırken, 2 saat sonra aynı mahallede başka bir eve şüpheli kadınların girdiği ihbarı geldi. Kısa sürede olay yerine giden polis, kapısı açık evden hırsızlık yapıldığını belirledi. Kadın hırsızlar kendi kıyafetlerini çöpe atmış, ev sahibi kadının giysilerini giyerek kaçmıştı.

Çok uzağa gidemeyeceklerini düşündükleri kadınları her yerde arayan polis, şüphelilerden 2’sini Fener Mahallesi’nde bir TIR dorsesi altında saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan 26 yaşındaki Emine Ç. ve 7 aylık hamile olduğu belirlenen Nazik T. gözaltına alınırken, kimliği belirlenen diğer kadının ise kaçtığı ortaya çıktı.

Sorgulanmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, suçlamaları kabul etti. Ev sahipleri de kadınları olaydan önce evlerinin etrafında gördüklerini söyledi. Şüpheliler, sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve diğer şüphelinin arandığını açıkladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!