Anneler Günü hediyesi kazananlar

Güncelleme Tarihi:

Anneler Günü hediyesi kazananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2013 09:53

En özel Anneler Günü mesajı gönderen 10 okurumuz hediye kazandı.

Haberin Devamı

ALTIN KOLYE KAZANANLAR:  Â

GÖZDE ÇİPOĞLU
Yaşamı sevmemin ,hayata bakışımın, yaşama sevincimin olmasının ilk adımlarını atan kişisin. Bana uzattığın ilk dokunuşunla bunu yaptın, yürümeye çalışırken karşımda durarak yürümem için cesaretlendirirken ,düştüğümde canım az yansın diye arkamda beklerken verdin bana bu güveni. Şimdi bir şeylerden vazgeçmiyorsam ya da kalbim kırıldığında yine affedebiliyorsam yaşamı, her şeyi.. Bu senin beni her yanlışımda tekrar sevdiğin tekrar gülümsediğin içindir. Şimdi büyüdüğümde ve senin için her şeyi yapabilecek duruma geldiğimde düşünüyorum ve diyorum ne yapabilirim. Sanırım anne olduğumda anlayacağım. Ve diyeceğim ki "Onun gülmesi mutlu olması" olacak tek ödül…Seni çok seviyorum anne.

YASEMÄ°N KOYUNCU
Annem kahkaham, güzel günüm mis gibi kokan baharındaki gülüm seninle zaman geçirmek. Ne kadar güzelmiş ne kadar özel senden kilometrelerce uzakta sana özlem içinde olmak bile sana özel. Güzel annem anneler günün kutlu olsun biriciğim.

Haberin Devamı

GONCA BERKTAY KARAALP
Bana doğduğumdan beri ayakta durmayı öğreten insan ..İnsan mı dedim o bir melek :) Ayakta durmak her anlamda demek istedim. İlk doğduğumdan 32 yıl sonra yani bugün de hala ayakta durmayı öğretiyorsun. İnsanlara, hayata, güçlüklere karşı ayakta kalmak çok zor. Sen kimi zaman bana düşmemem için destekte oluyorsun. Sen benim için öyle çok şey demeksin ki... Anne, kardeş,dost her şeyimsin. Seni bazen üzüyorum ama sen beni hiç üzmüyorsun. Hayatta tek dileğim senin gibi mükemmel bir anne olmak. Canım Nurişim. Oğlumun biricik anneannesi...Seni çok seviyoruz NURİYE BERKTAY....ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN...

D&R'DAN 200 TL DEĞERİNDEN HEDİYE ÇEKİ KAZANANLAR

GÃœLSÄ°YE ORHAN
Bana can veren havam, suyum, güneşim, ilk aşkım, can yoldaşım, sırdaşım. Beni ve kardeşlerimi bin bir emekle yoğurup harmanlayan, topluma değer katıp, insan olarak yetiştiren canımın içi birtanem ANNEM emeğine yüreğine bin ömür dileğimle anneler günün kutlu olsun. İYİ Kİ VARSIN SENİ ÇOK SEVİYORUM.

LEYLA AKSU
Dünyaya gözümü açtığımda ilk tanıştığım insandı. Sonra ilk öğretmenim oldu. Hayatı ondan öğrendim.  Biraz büyüdüm genç kız oldum. İlk arkadaşım ilk sırdaşım oldu. İlk onun omzunda ağladım. Ona kızdım, ona küstüm. Şimdi ben ellilerimde o yetmişlerinde. Ben anne oldum o benim çocuğum. Bana tüm öğrettiklerini ve büyüttüğü sevgisini onunla paylaşmaya hazırım.  Anneler Günün kutlu olsun hayat arkadaşım.

Haberin Devamı

ZEYNEP AY ASLANYÃœREK
Annem sen hep vardın aslında görmediğim anlarda bile gördüğümde gözlerinin o masum sevgi dolu bakışları görmediğim zamanlarda beni koruyup kollayan içimi ısıtan sevgin vardı. Beni tüm kötülüklerden koruyan bir melektin ve hayatımın en güzel yerindeydin ANNEM''din. Şefkatli sevecen dağ gibi kuvvetli bir o kadar da Narindin. Sen benim en güzel hikayemsin aslında seninle örgendim yaşama ait tüm güzellikleri. Seninle büyüdüm senin kadar güzel bir gelin oldum. Şimdi senin öğrettiklerinle tutunuyorum hayata ve seni örnek alıyorum sen benim hayat ışığımsın ve ben hayat ışığım olmadan yolumu bulamam hep benimle olman dileğiyle MASUM MELEĞİM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN. En güzel günün hep benimle birlikte olsun. Seni çok seven gözünde hiç büyümeyen ufak kızın Zeynep Seni Çok Seviyorum.

Haberin Devamı

EBRU KIRAÇ KARATAŞ
Cennet kokum, emekçim, sırdaşım, seni anlatamam ki ben…Heyecanlanıyorum… Sen varsan nefes alıyorum.

VOLKAN KUMRU
Güzeller güzeli anneme ismim; gözlerindeki ışıltıdan,, kalbimdeki özgür masum kumru sevginden, cesaretim; sıcak kucağından, şansım dokunuşundan, her şeyim hayatım annemden.. Güzeller güzeli annem anneler günün kutlu olsun… kuzey berk kumru

PINAR YILDIRIM
Gündüz gökyüzünü aydınlatan güneş, gece gökyüzüne anlam katan aydır. Benim ayım, ışığım, gökyüzüm sensin. Hayatım boyunca senin gibi aydınlanmak ve mükemmel bir anne olmak tek dileğim. Anneler günün kutlu olsun elim, kolum, gözüm, kalbim, her şeyim!

METEHAN BAYRAK
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne. Anneler günün kutlu olsun canım annem

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!