Anne ve 4 çocuğunun cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Anne ve 4 çocuğunun cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2006 16:49

MALATYA'nın Darende İlçesi'ne bağlı Akova Köyü'nde oturan, geçen yıl eşi ve 1 çocuğu tarafından 46 saat rehin alınan 30 yaşındaki Fatma Seven, 4 çocuğu ile birlikte kaldığı evde ölmüş halde bulundu.

Darende'ye bağlı Akova Köyü'nde oturan Fatma Seven, 7 aylık bebeği Pınar Seven, 2 yaşındaki Esma Seven ve eski eşinden olan çocukları 4 yaşındaki Hasan Özdemir ile 7 yaşındaki Hasibe Özdemir'in dışarı çıkmadığını fark eden komşuları güvenlik güçlerine haber verdi. Gelen jandarma Fatma Seven ve 4 çocuğunun cesedini bulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesetlerin Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verildi.

GEÇEN YILKİ OLAY

Malatya'nın Kuluncak İlçesi'ne bağlı İlisuluk Köyü’nde, kayınvalidesini pompalı tüfekle yaraladıktan sonra vücutlarında sigara söndürdüğü nikahsız yaşadığı eşi ve minik kızını rehin alan çoban Cabbar Seven, eve giren annesi tarafından 46 saat sonra eyleminden vaz geçmişti. 46 saat boyunca eşi ve kızını rehin alan Cabbar Seven, yetkililerin araya girmesiyle resmi nikah kıydırırken eşinin kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle bunalıma girdiğini söylemiştib Cabbar Seven, Fatma Seven'in bir süre önce evi terk ettiğini, araya girenler sayesinde yeniden barıştıklarını, ancak eşinin yeniden ayrılmak istemesi nedeniyle bunalıma girdigini anlatırken “Her şeyi eşimi çok sevdigim için yaptım” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!