Anne tacizcisine pompalı infaz

Güncelleme Tarihi:

Anne tacizcisine pompalı infaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2007 15:01

14 yaşındaki E.G., annesi ile ilişkisi olduğu iddia edilen Osman Akgül’ü evlerinin önünden minibüsle geçerken popalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Haberin Devamı

Konya’da 14 yaşındaki E.G. annesi 30 yaşındaki Saime G. ile ilişkisi olduğu iddia edilen 43 yaşındaki Osman Akgül’ü evlerinin önünden minibüsle geçerken popalı tüfekle ateş ederek öldürdü.. E.G.’nin cinayeti işlerken babası 37 yaşındaki Mustafa G.’nin yanında olduğu belirlendi. Baba azmettirmekten, oğlu da cinayet suçundan gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Hacı Kaymak Mahallesi Şefikcan Caddesi Üçkavak Sokak girişinde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa G., yanında çobanlık yaptığı patronu Osman Akgül’ün, eşi ile ilişkisi olduğundan şüphelendi. Olay öncesi de Akgül’ü evlerinin önünde minibüsü ile dolaşırken gördü. Bunun üzerine Mustafa G., oğlu E.G. ile dışarı çıktı. Bu sırada elinde pompalı tüfek olan E.G., 42 HB 404 plakalı minibüsle evlerinin önünden geçen Osman Akgül’e ateş etti. Başından vurulan Akgül, olay yerinde öldü. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis, E.G.’yi cinayet, babası Mustafa G.’yi azmettirmek suçundan özaltına aldı. Anne Saime G. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

‘EŞİMİ KAÇIRIP BİR HAFTA TUTTU’
Mustafa G.’nin polise verdiği ilk ifadede, “Kadınhanı İlçesi Atlantı Beldesi’nde, Osman Akül’ün yanında çoban olarak çalışıyordum. Osman, eşime göz koymuş. Onu kaçırdı. 1 hafta sonra geri getirdi. Evimi toplayıp, Konya’ya yerleştim. Ancak, Osman’ın yine karımın peşinde olduğunu öğrendim. Sabah evin önünde Osman’ın minibüsünü gördüm. Evin önünden bir kaç kez geçti. Sokağa çıktım. Bu sırada oğlum E.B. de pompalı tüfekle sokağa çıkmış. Osman’ı görünce oğlum tüfekle ateş etti” dediği belirtildi.

Osman Akgül’ün cesedi Numune Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Mustafa G. ve oğlu E.G., sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Cinayet Bürosuna götürüldü. Mustafa G. ve E.G., sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!