Anız yakarken yanarak can verdi

Güncelleme Tarihi:

Anız yakarken yanarak can verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2009 14:43

KONYA’nın Doğanhisar İlçesi’ne bağlı Değiştiğin Beldesi’nde, evinin yanında bulunan tarlasındaki anızları yakarken alevler içinde kalan 73 yaşındaki Bayram Ali Ece, yanarak can verdi.

Olay, saat 04.00 sıralarında Harman Mevkisi’nde meydana geldi. Eşi ile birlikte yaşayan çiftçi Bayram Ali Ece, sahur için uyandı. Yemek yedikten sonra, evinin yanında bulunan tarlasındaki anızları ateşe verdi. Rüzgarın etkisi ile alevler bir anda Ece'nin etrafını da sardı. Parkinson hastası Bayram Ali Ece, alevleri söndürmeye çalışırken yere düşerek alevler içinde kaldı. Bu sırada Değiştiğin Belde Belediye Başkanı CHP'li Bayram Çarman, Harman Mevkisi’nde dumanların yükseldiğini görerek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine giden itfaiye ekibi, yangını kısa sürede söndürdü. Ardından alevler içinde kalan ve yanarak can veren yaşlı adamın cesedi ile karşılaştı. Yangında 1 dekarlık alanın yandığı belirtildi. Bayram Ali Ece'nin eşi 74 yaşındaki Emine Ece’nin ise sahur yemeğinden sonra uyuduğu belirtildi.

Bayram Ali Ece'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Doğanhisar Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayya ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!