Angelina'ya nasıl aşık oldum

Güncelleme Tarihi:

Angelinaya nasıl aşık oldum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2007 10:01

Ünlü aktör Brad Pitt, ısrarla eski eşi Jennifer Aniston'ı hiç aldatmadığını söyledi ve Angelina Jolie'ye neden aşık olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

DÜNYANIN EN GÜZEL AİLESİ- Foto-galeri

Larry King'in sunduğu sohbet programına katılan Pitt, hakkında çıkan ve Angelina Jolie ile başrolü paylaştığı Bay ve Bayan Smith'in çekimleri sırasında o dönem evli olduğu Jennifer Aniston'ı aldattığı yolundaki iddiaları da ısrarla yalanladı. "Bu ilişki evliliğimin bitmesinden sonra başladı. Jennifer'ı Angelina ile aldatmadım" dedi.

Jolie ile olan birlikteliğinde güzel yıldızın evlat edindiği Zahara, Maddox ve Pax Thien ile biyolojik kızları Shiloh olmak üzere dört çocuk sahibi olan Pitt "babalığın dünyadaki en zor iş olduğunu" belirtti. Pitt "Ama buna değer" diye konuştu.

Ünlü aktör "Eve gitmek ve çocuklarınızla birlikte yemek yemek, onları disipline emeye çalışmak, çizgiyi aştıklarında müdahale etmek...Bütün bunlar dünyanın en zor işleri. Ama ben ailemle gurur duyuyorum" dedi.

Haberin Devamı

Pitt,sevgilisi Angelina Jolie için de "O güçlü fikirleri ve kendine özgü inançları olan bir kadın. Ve harika bir sesi var. Ona saygı duyuyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!