Anayasa paketi Pazartesi'ye kaldı

Güncelleme Tarihi:

Anayasa paketi Pazartesiye kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2010 17:17

CHP ve BDP gruplarından, AK Parti'nin anayasada yapılacak değişikliğe ilişkin taslakla ilgili randevu talebi kabul edildi.

Haberin Devamı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah  Ergin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Grubunu 22 Mart Pazartesi  günü saat 10.00'da ziyaret edecek. Heyetle, CHP Grup Başkanvekilleri Hakkı Suha  Okay ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşecek.

Bu arada, BDP'den de randevu talebine olumlu yanıt verildiği belirtildi.  BDP Grup Başkanvekili Ayla Akat Ata'nın pazartesi günü saat 12.00'da AK Parti  heyetiyle görüşeceği öğrenildi.

Anayasa değişikliği paketi taslağı, Pazartesi günü muhalefete gönderilecek. Hükümet anaysa değişikliği paketiyle ilgili olarak randevu talebini CHP, MHP ve BDO’ye iletti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü açıklamasında, Anayasa değişikliği paketinin bugün muhalefete götürüleceğini belirtmişti.

Haberin Devamı

Ayrıca hükümetin taslak üzerindeki çalışmasının bittiği ve taslağın muhalefetle yapılacak yüzyüze görüşmede elden verileceği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!