Ana Kraliçe hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Ana Kraliçe hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2001 14:03

İngiltere'deki aşırı sıcaklar yüzünden bugünkü gezi programını iptal eden Ana Kraliçe Elizabeth kansızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Önümüzdeki hafta sonu 101 yaşına girecek olan Kraliçe'nin sözcüsü, Londra'daki Kral Edward VII Hastanesi'ne yatırılan Kraliçe'nin burada ne kadar kalacağının doktorların değerlendirmesinden sonra belli olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin Ana Kraliçesi Elizabeth, kansızlık tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Ana Kraliçe'nin Buckingham Sarayı yakınındaki konutu Clarence House'dan yapılan açıklamada, hafta sonu 101 yaşına girecek Ana Kraliçe Elizabeth'in bugün tedavi için Londra'nın merkezindeki Kral Edward VII Hastanesi'ne yatırıldığı belirtildi. Ana Kraliçe'nin hastanede kalış süresi doktorların değerlendirmesinden sonra belli olacak. 

 Ana Kraliçe'nin özel sekreteri Sir Alistair Aird ise yaptığı açıklamada, endişe edilecek bir durumun bulunmadığını söyledi.  

Ana Kraliçe Elizabeth, İngiltere'de 30 derecenin üzerine çıkan sıcaktan etkilenmiş ve bunun yol açtığı yorgunluk nedeniyle programlarını iptal etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!