Altınları çalıp iç çamaşıra sakladılar

Güncelleme Tarihi:

Altınları çalıp iç çamaşıra sakladılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2009 17:33

OSMANİYE'den Gaziantep'e gelerek 3 ayrı bölgede hırsızlık yapan şebekenin 10 kadın üyesi yakalandı. Kadınların çoraplarında ve iç çamaşırında sakladıkları yaklaşık 5 bin TL değerinde altın ele geçirildi.

Güneykent, İbrahimli ve Karataş bölgelerinde kapısını çaldıkları ve evde kimsenin olmadığını belirledikleri ikametlere kapıları tornavida ile açarak giren kadın hırsızlarla ilgili ihbar üzerine polis harekete geçti.

Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler tarafından bölgede yapılan operasyonda takibe alınan 10 kadın yakaladı. Osmaniye'den geldikleri belirlenen zanlıların kadın polisler tarafından yapılan üst aramasında çoraplarının içerisinde ve iç çamaşırına sakladıkları, 5 evden çalındığı tespit edilen altın künye, kolye, küpe ve bilezikler ele geçirildi. Çok sayıda hırsızlıktan sabıkası bulunan E.O. (52), S.L. (24), S.G. (32), S.G. (30), K.K. (27), N.K. (19), N.G. (30), D.Y. (25), H.Ç. (31), K.G. (29) polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı kadınlar Emniyet Müdürlüğü'nün çıkışında görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!