Almanya'da Türk şoku

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Türk şoku
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2011 14:21

Almanya'dan son 24 saat içinde gelen iki haber tüyler ürpertti. 22 yaşındaki Ömer Yavuz, Almanya’nın Siegen kentinde, 6 aylık bebeğinin annesini tren garında kıstırdı. Genç kadını herkesin gözü önünde boğazını keserek öldüren Yavuz, oğlunu da Türk derneğine bıraktı. Emsdetten kasabasında ise bir Türk, 8 aylık hamile eşini boğarak öldürdü.

Haberin Devamı

Almanya'nın Münster kenti yakınlarındaki Emsdetten kasabasında gerçekleşen olayın ardından Münster Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, adı açıklanmayan 36 yaşındaki kişinin, 35 yaşındaki eşini boğarak öldürdüğü ve polise giderek teslim olduğu belirtildi.

Bu kişinin karakolda verdiği ifadede, eşini öldürdüğünü tahmin ettiğini söylediği, bunun üzerine olay yerine giden polisin 8 aylık hamile kadını ölü olarak bulduğu, cinayetin, bir tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda işlendiğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Eşine karşı daha önce de iki kez şiddet kullandığı için sabıkası bulunduğu belirtilen kişinin, 2007 yılında adam dövmek suçundan para cezasına çarptırıldığı, eşinin, geçen yıl bir suç duyurusunu geri çektiği ifade edildi.

Haberin Devamı

ALTI AYLIK BEBEĞİNİN ANNESİNİ VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!