Almanlar sağlığına duacı

Güncelleme Tarihi:

Almanlar sağlığına duacı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 11:10

2014 Dünya Kupası Finalleri'nde mutlu sona ulaşmak isteyen Almanya'nın, Brezilya'daki turnuvada en büyük kozları Türk yıldızlar olacak.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı şimdiden Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası Finalleri'nde şampiyonluk hayalleri kurmaya başlarken, arka arkaya gelen sakatlık haberleri sonrası Panzerler'de gözler kadroda bulunan iki Türk yıldıza çevrildi.

Son yıllarda sık sık sakatlanan Bayern Münihli Bastian Schweinsteiger'in ardından Real Madridli Sami Khedira'nın da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasından sonra Brezilya'daki finallerde Almanya'nın orta sahadaki yükünü Borussia Dortmundlu İlkay Gündoğan çekecek gibi gözüküyor.

Gazetesport'un haberine göre,bu sezonun başında uzun süreli bir sakatlık yaşayan, ancak yavaş yavaş tempo tutan ve yeşil sahalara geri dönmek için gün sayan Türk asıllı yıldızın durumunu, Almanya Milli Takımı teknik heyetinin de yakından takip ettiği öğrenildi.

Son dönemde yaptığı açıklamalarda Brezilya'daki turnuvaya özel olarak hazırlandığını dile getiren İlkay Gündoğan'ın tam olarak iyileşmeden sahalara dönmesini istemeyen Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw'ün de genç yıldıza çok güvendiği belirtildi.

2010 Dünya Kupası'nda yıldızını iyice parlatan ve daha sonra Real Madrid'in yolunu tutan Mesut Özil'le birlikte Almanya'nın Brezilya'daki en büyük iki kozundan birisi olması beklenen İlkay Gündoğan'ın, bu turnuva sonrası bir başka kulübe imza atıp atmayacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!