Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Zeki'nin yeni keşfi

Kusursuz incecik, sıkı vücudu ve yüzündeki masum ifadeyle Daniella Pestova, Zeki Triko'nun 1998 Mayo İmaj Kataloğu'nda yer aldı. Pestova, ünlü fotoğrafçı, Marc Kayne ve Zeki Başeskioğlu'nun kameralarına poz verirken rahatlığı ve doğallığıyla göz doldurdu. Pestova 18 yaşındayken Wall Street'te keşfedilmiş. 86-58-90 ölçülerinde olan model çekimlere genellikle oğlu Yannick ile katılıyor.

Eğlenceli alışveriş

Antalya'nın dünya standartlarındaki ilk alışveriş merkezi Belek Arcade, dünyanın ve Türkiye'nin en büyük markalarını tüketiciye sunuyor. Merkezde sürekli açık Türk El Sanatları Sergisi'nin yanısıra, konserlere, şovlara,

halk oyunları, Mevlevi göstelerine ve film gösterimlerine sahne olacak Amfitiyatro Odeon bulunuyor.

Dalmayı sevenlere

Sporcuların tüm ihtiyaçlarına göre ayrı modeller üreten Sector, dalgıçlar için yeni bir model geliştirdi. Sector 1000 Profesional, adından da anlaşılacağı üzere bin metreye kadar su geçirmiyor. Saatin titanyumdan yapılan gövdesi dayanıklılığının yanısıra anti-alerjik. Sarı ve mavi olmak üzere iki renkte üretilmiş kadran dalgıçlara seçenek sunuyor

Ka'larınızı yıkamayın

Ford Otosan 'Ka Wash' kampanyası çerçevesinde oluşturduğu ekiple park halindeki Ford Ka'ları yıkayacak. Hergün İstanbul sokaklarında dolaşacak 'Ka Wash' ekibi üzerinde en ufak bir leke bile olsa, gördükleri Ka'ları camlarından lastiklerine kadar tertemiz yapacak. Ford kampanyayla genelde genç olan Ka sahiplerine zaman kazandırmayı hedefliyor.

Şık kadının kokusu

Coty'nin yeni parfümü Pret a Porter (Hazır giyim) genç, modern, kendinden emin, dakikası dakikasına modayı izleyen ve hazır giyimden vazgeçmeyen kadınlar için hazırlanmış. Parfüm portakal, kırmızı greyfurt, ve hurma çiçeğinden, limonlu, serin çiçeksi ve buruk elementler taşıyor.

Sağlıklı saçlar

Pantene Pro-V, yaz sezonu boyunca ‘Bütün dünyada sağlıklı saç anlamına gelen ortak kelime nedir?’ sorusuna verilen cevabı içeren reklam ve hediye kampanyasına başladı. Kampanya çerçevesinde televizyonlarda yeni bir reklam filmi görülecek ve süpermarketlerde dağıtılacak kazı kazanlar yoluyla da çeşitli saç bakım ürünleri tüketiciye hediye edilecek.

Evdeki restaurant

Daya-Chef, mutfakta heyecan yaratacak bir devrim gerçekleştiriyor. Daya-Chef'te karıştırma, pişirme, ısıtma, kızartma, ızgara, buharda pişirme gibi bir çok fonksiyon birarada bulunuyor. Yemekleri zaman ve karıştırma derecelerine göre kumanda paneline programlamak, yemek yapmak için yeterli. Dya Chef, yekkleri pişirirken karıştırıyor ve servise hazır hale geldiğinde sizi sesli olarak uyarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!