Aleyna’nın ölümünde baş şüpheli serbest bırakılmıştı... İtiraza ret

Güncelleme Tarihi:

Aleyna’nın ölümünde baş şüpheli serbest bırakılmıştı... İtiraza ret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2021 07:00

Iğdır’da 14 Kasım Mahallesi’nde, 30 Eylül Perşembe sabahı, Aleyna Ağgül (18) ailesiyle birlikte yaşadığı binanın yanındaki apartmanın 5’inci katının merdiven boşluğunda ölü bulundu.

Haberin Devamı

Polis, Aleyna’nın ölümüyle ilgili yaptığı araştırmada, ‘Ölümümden Gökhan Argın sorumludur’ yazılı not buldu. Bunun üzerine Gökhan Argın (43) ve oğlu Göktürk Argın (19) gözaltına alındı. Şüphelilerden Göktürk Argın, serbest bırakılırken, Gökhan Argın ise ‘intihara teşvik’ suçundan tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hâkimliği’ne çıkarıldı.

Gökhan Argın, adli kontrol ve imza şartıyla il ve yurtdışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı. Soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet savcısı, şüphelinin serbest bırakılması kararına Sulh Ceza Mahkemesi’nde itiraz etti. Sulh Ceza Mahkemesi, Cumhuriyet Savcılığı’nın itirazını reddetti.

Aleyna’nın ölümünde baş şüpheli serbest bırakılmıştı... İtiraza ret

Haberin Devamı

SAHTE HESAPLARDAN ŞANTAJ

Öte yandan Gökhan Argın hakkında, ‘şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliğini ihlal’ suçlamasıyla şikâyetçi olan Aleyna’nın ölmeden bir gün önce Emniyet’te verdiği ifadesinde, “Gökhan Argın’la sevgili olduktan sonra, ‘Elimde fotoğrafların ve videoların var. Bunları ailene ve insanlara gösteririm’ diyerek tehdit ve şantaj yapıyordu” dediği öğrenildi. Soruşturmada, Gökhan Argın’ın tehdit ve şantaj mesajlarını sahte Instagram hesaplarından gönderdiği bilgisi de araştırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!