Aksu: Sabredin, Genel Kurul'da konuşacağım

Güncelleme Tarihi:

Aksu: Sabredin, Genel Kurulda konuşacağım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2007 15:57

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi konusunda, “Sabredin, Genel Kurul'da konuşacağım” dedi.

Haberin Devamı

Aksu, AKP grup toplantısından önce gazetecilerin, “Hrant Dink soruşturması ve Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürü hakkında iddialar olduğuna ilişkin” soruları üzerine, “Sabredin. Her şey anında yargıya intikal ediyor” diye konuştu.

Başka bir soru üzerine Bakan Aksu, Genel Kurulda konuyla ilgili konuşacağını söyledi. Abdülkadir Aksu, emniyet müdürleri kararnamesine ilişkin bir soruya ise “O konular konuşulmaz, söyleyemem” yanıtını verdi.

ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ ÖNGÖREN TASARI

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ise “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunun gündeminde bulunan, 'ücretlilerde vergi iadesi uygulamasının kaldırılması ve yerine asgari geçim indirimi uygulaması getirilmesini' öngören yasa tasarısına, bazı maddeler eklendiğine” ilişkin soru üzerine, “Hem iktidar hem de muhalefet o maddelerin çıkmasını arzu ederler. Evet, bazı maddeler daha geldi. Meclis'in çalışma gündemi dolayısıyla çok acil olan konuları orada birleştirme mecburiyetinde kaldık” dedi.

Haberin Devamı

Vergi dairelerinin yaptığı bir araştırmada, vatandaşların fiş toplama alışkanlığını kaybettiğine ilişkin sonuçlar çıktığının anımsatılması üzerine Bakan Unakıtan, “O araştırmadan şu anda haberim yok. Arkadaşlarla konuşayım, onlardan bilgi alayım, ondan sonra sizlerle paylaşayım” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!