Akdeniz’de Turizm

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz’de Turizm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ünlüleri büyülüyoruz

Saç sihirbazı olarak tanınan dünyaca ünlü Fransız kuaför Jacques Dessange tatil için Antalya Kemer'e geldi.

DÜNYACA ünlü Fransız kuaför Jacques Dessange, tatil için Antalya'ya geldi. Kemer'deki Ma Biche Hotel'de kalan Dessange'nin dünyanın birçok ülkesinde 650 kuaför salonu ile 150 eğitim enstitüsü bulunuyor.

KOYLARI GEZDİ

Türkiye'de de bir salonu olan Jacques Dessange, Fransızların ünlü sinema sanatçısı Birgitte Bardot'nun da kuaförlüğünü yapıyor. Kemer'deki Ma Biche Hotel'de kalan ve kiraladığı yatla Akdeniz'in birbirinden güzel koylarını gezen Dessange, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.

ŞAŞKINA DÖNDÜ

Antalya'nın tam bir doğal cennet olduğunu belirten 72 yaşındaki ünlü kuaför, ‘‘ Böyle bir güzelliği dünyanın hiçbir yerinde göremezdim. Mükemmel bir tatil geçiriyorum. Bana gösterilen ilgi de mutluluk verici’’ dedi.

BB'NİN KUAFÖRÜ

Dünyanın çeşitli ülkelerinde 650 kuaför salonu bulunan, 150'de eğitim enstitüsü olan Jacques Dessange, Fransızlar'ın ünlü sinema sanatçısı Birgitte Bardot'nun da kuaförlüğünü yapıyor. Ayrıca, Cannes Film Festivali'ne katılan tüm sanatçılar Jacques Dessange'ın kuaför salonu ile anlaşmalı bulunuyor.

Nuh'un Gemisi ANTALYA'da

Antalya'nın Çamyuva Beldesi'nde doğanın tüm güzelliklerini birarada bulunduran Naturland, bir ilke daha imza attı. Nuh'un Gemisi ve içerisindeki yolcuları tevsir eden dev yapı görenleri kendine hayran bırakırıyor.

Turizmdeki 'yatak' anlayışına, doğal tatil unsurunu ön plana çıkartarak bir yenilik kazandıran Naturland, Nuh'un Gemisi'nde, ziyaretçilere bereketi temsil eden Aşure dağıtıyor.Nuh'un Gemisi'nin Naturland'da yeralmasının önemli bir mesajı da bulunuyor. Naturland Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çakmaklı, bu mesajı şöyle açıklıyor:

TUFANDAN KORUMUŞTU

‘‘İnsanoğlunun doğal dengeleri ve ekolojiyi bozacak şekilde davranması, dünyanın geleceğini tehlikeye sokmuştur. Doğa tekrar koruyucu kalkanına sığınarak insanlara gerçekleri hatırlatmıştır. Nuh Peygamber büyük tufandan kurtulması ve halkını kurtarması için uyarılmıştır. Kendisine bir gemi yapan Nuh Peygamber, tüm canlı çiftlerden birer çifti yanına alarak tufandan korumuştur.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!