AirTies Yunanistan’da ilk ofisini açtı

Güncelleme Tarihi:

AirTies Yunanistan’da ilk ofisini açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2007 00:00

Kablosuz ağlar ve genişbant internet erişimi konusunda faaliyet gösteren AirTies, Türkiye’de yarattığı ürün ve bilgi birikimini yurtdışına açmaya karar verdi. Yurtdışındaki ilk ofisini Yunanistan’da açan AirTies, ülke müdürü olarak da Stathis Dimitriadis’i atadı.

HEDEF PAZARIN YÜZDE 20’Sİ: Yunanistan’ın büyük servis sağlayıcılarına en kaliteli şekilde hizmet verebilmek için yeni dağıtım kanalları oluşturma çalışmalarında sona gelindini belirten şirket yetkilileri, perakende devleri ile görüşmelerin sürdüğünü, ürünlerini Yunanistan mağazalarının raflarına taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Verilen bilgiye göre, ev kullanıcıları ve küçük, orta boy işletmeler için 4 temel wireless ürünü (yüksek hızda internet erişimi/adsl, kablosuz LAN, internet üzerinden telefon/VoIP, Wi-Fi telefon ve internet üzerinden tv/IPTV) geliştiren ve pazarlayan AirTies ürünleri, çok yakında Mediamarkt, Dixons gibi mağazalarda yerini alacak. 1 milyon ADSL abonesi bulunan Yunanistan’da, AirTies’ın hedefi, 2008 sonu itibariyle yüzde pazar payına ulaşmak.

AVRUPA’DA BÜYÜYECEK: AirTies, Şubat 2004 ’te ABD Silikon Vadisi’nden gelen idari ve teknik bir ekip tarafından EMEA pazarında liderlik hedefleyen stratejik amaç doğrultusunda kurulan AirTies, şu an Avrupa geniş bant pazarında büyüme hedefliyor. Şirket yetkilileri, "Ürün geliştirme konusunda çip üreticilerine bağımlı olan rakiplerimizin aksine, AirTies kendi ürünlerini tasarlayıp geliştirmekte ve ürünlerle birlikte teknik destek sunuyor. Aynı zamanda nihai kullanıcılara haftada 7 gün 24 saat teknik destek sağlıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!