Ailesini katletti

Güncelleme Tarihi:

Ailesini katletti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2006 16:14

AFYONKARAHİSAR'da başından 3 evlilik geçen annesi 40 yaşındaki Fadime Sarıgöz'ün ilişkilerini hazmedemediği öne sürülen 25 yaşındaki Ömer Güllüçay, dehşet saçtı. Güllüçay, annesini ve üvey kardeşleri 19 yaşındaki Uğur Yaşık ile 13 yaşındaki Murat Sarıgöz'ü ekmek bıçağıyla öldürdü, 16 yaşındaki üvey kardeşi Azime Sarıgöz ile annesinin sevgilisi 41 yaşındaki Mustafa Esen'i de yaraladı. Güllüçay, olay yerinde bekleyip gelen polislere teslim oldu.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Gazi Mahallesi 125 sokaktaki Fadime Sarıgöz'ün oturduğu apartmanın zemin kattaki dairesinde meydana geldi. Fadime Sarıgöz, sevgilisi Mustafa Esen, ikinci evliliğinden olan oğlu Uğur Yaşık, üçüncü evliliğinden olan çocukları Murat Sarıgöz ve Azime Sarıgöz ile evde bulunduğu sırada kapı çaldı. Eve gelen Fadime Sarıgöz'ün ilk evliliğinden olan oğlu Ömer Güllüçay ile diğerleri arasında tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer Güllüçay, bıçağını çekerek evdekilerin üzerine yürüdü. Annesi Fadime Sarıgöz ile üvey kardeşleri Uğur Yaşık ve Murat Sarıgöz'ü göğüslerine sapladığı birer bıçak darbesiyle öldüren Ömer Güllüçay, annesinin sevgilisi Mustafa Esen ile üvey kardeşi Azime Sarıgöz'ü de yaraladı.

Haberin Devamı

Polisi telefonla arayıp cinayet işlediğini söyleyen ve adresi veren Güllüçay, suç aleti ekmek bıçağıyla polislerin gelmesini bekledi. Ömer Güllüçay, olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınırken, yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Azime Sarıgöz'ün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yaptığı 3 evliliği de noktalayan Fadime Sarıgöz'ün, adam yaralama ve benzeri suçlardan sabıkalı 2 ay önce cezaevinden çıktığı anlaşılan oğlu Uğur Yaşık tarafından erkeklere pazarlandığı, Ömer Güllüçay'ın da bu durumu hazmedemediği iddia edildi. Ailesini katleden Güllüçay'ın sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!