Ahu TuÄŸba'nın kızını dövdüler

Güncelleme Tarihi:

Ahu Tuğbanın kızını dövdüler
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 27, 2011 07:59

Oyuncu Ahu Tuğba, kızı Ahu Anjelik Alojtonj’ın erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiğini ileri sürerek polise başvurdu.

Haberin Devamı

AHU TUĞBA'NIN KIZINI DÖVDÜLER/ WEB TV

Oyuncu Ahu TuÄŸba, kızı Ahu Anjelik Alojtonj’ın erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiÄŸini ileri sürerek polise baÅŸvurdu.Â

İddiaya göre Ahu Tuğba, Sarıyer Bağlar semtinde oturan erkek arkadaşının evine giden Ahu Anjelik Alojtonj'ın (18) gece eve geldiğinde sol gözünün önünde morarma ve çizik olduğunu fark etti. Ahu Tuğba’nın, yüzündeki morlukları sorması üzerine kızı, erkek arkadaşı ve ailesinin kendisini darp ettiğini söyledi. Bunun üzerine Ahu Tuğba polisi arayarak şikayetçi oldu. İstinye Devlet Hastanesi’ne götürülen Alojtonj, burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin travması şüphesiyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Çekilen tomografi sonuçlarına göre herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ahu Tuğba ve kızı daha sonra hastaneden ayrılarak polis merkezinde ifade verdi.

Tuğba hastane çıkışında, "Hukuki olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Kimseden korkmuyoruz. Çocuğumu bu hale getirenler anne-baba değil mi. Kızım ya orada ölseydi ne olacaktı. Hesabını kim verecekti" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!