Ağabeylerini öldürenin babasını öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Ağabeylerini öldürenin babasını öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2007 13:40

Erzurum'da "kuzu" yüzünden aralarında husumet çıktı.İki aile arasında kan döküldü.

Haberin Devamı

Geçen yıl Horasan İlçesi'nde Nalkıran ailesine ait tarlaya giren bir kuzu yüzünden Halit Nalkıran ile Murat Güler arasında kavga çıktı. Olayda Halit Nalkıran, tarladan kuzusunu çıkartmayan Murat Güler’i bıçaklayarak öldürdü. Halit Nalkıran olaydan sonra yakalanarak cezaevine konuldu.

Bunun üzerine kan davası güden Murat Güler'in kardeşleri Hüseyin ve İbrahim Güler, bugün Mahallebaşı semtinde takip ettikleri, cezaevindeki oğlu Halit Nalkıran'ı ziyarete giden Zeynel Nalkıran (46) ile ağabeyi Salih Nalkıran'ı (57) semt meydanında sıkıştırdı. Tabancalarını çeken Güler kardeşler kurşun yağdırırken, çapraz ateş arasında kalan Zeynel Nalkıran olay yerinde öldü. Salih Nalkıran ise vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Bu sırada otobüs durağında bekleyen ve köy korucusu olduğu belirlenen Salih Kırmacı da bacağına isabet eden kurşunla hafif yaralandı.

Haberin Devamı

“PİŞMAN DEĞİLİM”

Olaydan sonra Güler kardeşler yaya olarak kaçarken, çevredeki vatandaşlar yaralıları taksilerle Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Soruşturma başlatan polis olay yerinde incelemelerini sürdürürken, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda eşgalleri belirlenen Güler kardeşler, Milli İstihbarat Teşkilatı Bölge Başkanlığı binası yakınlarında Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silahlarıyla birlikte yakalandı. Güler kardeşler sorgulamaları yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirilirken Hüseyin Güler, “Öldürdüğüm için pişman değilim” dedi.

Öte yandan ameliyata alınan Salih Nalkıran’ın hayati tehlikesinin devam ettiği, Korucu Salih Kırmacı’nın tedavisinin ise ayakta yapıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!