Adnan Hoca kilo aldırdı

Güncelleme Tarihi:

Adnan Hoca kilo aldırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Adnan Hocacılar'ın kendisini taciz ettikleri gerekçesiyle önce şikayetçi olan, ancak yargılama aşamasında bu şikayetinden vazgeçen eski manken Serap Akıncıoğlu, kapandıktan sonra epey kilo aldı.

İstanbul 1 No'lu DGM'de şantaj çetesi kurmak suçundan Adnan Oktar ve 34 müridinin yargılandığı davanın dünkü duruşmasına babası Hüseyin Akıncıoğlu ile birlikte katılan Serap Akıncıoğlu, basın mensuplarının soruları üzerine, bu hayatı kendisinin seçtiğini ve çok mutlu olduğunu belirterek, ‘‘İddia edildiği gibi bana cinsel tacizde bulunulmadı’’ dedi.

Polise büyük suçlama: Mücevherimizi vermiyor

Şantaj çetesi kurmak suçundan DGM'de yargılanan Adnan Oktar davasında şikayetçi sıfatıyla konuşmak isteyen Oktar Babuna'nın kızkardeşi Ceyda Ertüzün, polisin evlerine yaptığı baskın sırasında, kasadaki mücevherleri aldığını, bir daha geri getirmediğini iddia etti.

Bir önceki celsede tahliye olan Adnan Oktar ile Fırat Develioğlu'nun bulunmadığı duruşmaya avukatı Altan Akülke ve Semih Babuna, Ayşegül Huma Babuna, Mihrinaz Babuna, Eda Babuna ile birlikte katılan Fatma Ceyda Ertüzün, şikayetçi olarak dinlenmesini istedi. Mahkeme bu konunun gelecek celse karara bağlanmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca, Adnan Oktar ve 34 arkadaşının mal varlığı ile ilgili Maliye Bakanlığı'na bağlı Mali Suçları Araştırma Komisyonu tarafından yapılan incelemede, suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi. Ceyda Ertüzün, ses cihazına kaydettiği mahkeme ifadelerini, çıkışta avukatına verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!