Adıyaman'da trafik faciası: 6 ölü

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda trafik faciası: 6 ölü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2007 10:56

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Yukarı Köklü yakınlarında Nurettin Ede yönetimindeki 02 ED 490 plakalı kamyonet, Ali Hatun'un kullandığı 02 EA 171 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre, otomobilde bulunan Hatice Yılmaz (55), Esma Kök (7), Seda Hatun (8) Selçuk Hatun (9) olay yerinde, Elif Hatun ve Yılmaz Hatun (4) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Yetkililer, kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ali Hatun, Esme Kök (59), Asiye Hatun (41) ve Recep Hatun'un Adıyaman ve Gölbaşı Devlet hastanelerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep ve Malatya Devlet Hastanelerine sevk edildiklerini bildirdiler.
Kazada ölen ve yaralananların, Malatya'daki bir yakınlarının düğün töreni için Gölbaşı'ndan Malatya'ya gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÇORUM'DA DA 3 ÖLÜ

Haberin Devamı

Kaza dün gece Çorum-Osmancık karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. Dodurga İlçesi'nden Çorum’a giden 55 yaşındaki Ali Rıza Özsarı yönetimindeki otomobil, şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen Ali Osman Tongan'ın kullandığı yolcu minübüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ali Rıza Özsarı olay yerinde, otomobilde bulunan 52 yaşındaki Hidayet Elik ve 58 yaşındaki Bekir Çakıcı kaldırıldğı Çorum Devlet Hastanesi'nde öldü. Kazada minibüste bulunan 28 yaşındaki Elif Şengül, 62 yaşındaki Hanife Coşkun, 23 yaşındaki Mustafa Bostancı ile Şehriye Ölmez yaralandı. Yaralılar Çorum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada ölen Hidayet Elik ile Ali Rıza Özsarı'nın emekli öğretmen oldukları belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!