Acı haberler peş peşe geldi

Güncelleme Tarihi:

Acı haberler peş peşe geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 17:17

Adana'da iki kuzen, Antalya'da baba ve oğlu, Kocaeli'de iki kardeş ve Kayseri'de ise bir Suriyeli boğularak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ANTALYA'DA BABA VE OĞLU DENİZDE BOĞULDU 

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde boğulma tehlikesi yaşayan iki çocuğunu kurtarmak için suya atlayan Bülent Yandımoğlu ile oğlu İbrahim, boğuldu.

Çenger Mahallesi sahilinden denize giren İbrahim (9) ve ablası Hatice Sena Yandımoğlu'nun (15) akıntıya kapıldığını gören baba Bülent Yandımoğlu (45), çocuklarının ardından denize atladı. Çocuklarına ulaşamayan baba Yandımoğlu da akıntıya kapıldı.

Baba ile çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini fark ederek müdahale eden vatandaşlar, Bülent ve Hatice Sena Yandımoğlu'nu sudan çıkarmayı başardı. İbrahim Yandımoğlu ise vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ekiplerince denizden çıkarıldı.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bülent ve İbrahim Yandımoğlu, Manavgat Devlet Hastanesine, Hatice ise Özel Side Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Baba ile oğlu, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hatice Sena Yandımoğlu'nun tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Konya'da veteriner hekim olarak çalışan Bülent Yandımoğlu'nun, öğretmen eşi Havva ve çocukları İbrahim ve Hatice Sena Yandımoğlu ile tatil için Antalya'ya geldikleri öğrenildi.

Acı haberler peş peşe geldi

KANDIRA’DA AKINTIYA KAPILAN 2 KARDEŞ BOĞULDU

KOCAELİ’nin Kandıra İlçesi’nde denize giren 27 yaşındaki Mahir Alica ile kardeşi 18 yaşındaki Mert Alica akıntıya kapılarak boğuldu.

Darıca’da oturan Mahir ve Mert Alica kardeşler arkadaşları Ertürk Tan ile birlikte günübirlik tatil için Kandıra Seyrek sahiline geldi. Denize giren Mahir ve Mert Alica kardeşler akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Bu sırada Ertürk Tan da akıntıya kapılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekiplerince kurtarıldı. Ertürk Tan yapılan ilk müdahalenin ardından Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mahir ve Mert Alica kardeşlerin cenazeleri ise denizden çıkarılarak aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Soruşturma kapsamında kardeşlerin cenazeleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Acı haberler peş peşe geldi

4 YAŞINDAKİ İKİ KUZEN BOĞULDU 

 Adana'nın Ceyhan ilçesinde ise nehre giren 4 yaşındaki iki kuzen boğularak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay Ceyhan ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. 4 yaşındaki Ömer ile aynı yaştaki kuzeni Sedat Özdemir Ceyhan Nehri kıyısına gitti. Kuzenler kıyafetlerini çıkarıp nehre girmek istedi, ancak suda akıntıya kapılıp kayboldu.

Çocuklar akşam eve dönmeyince ailesi polise başvurdu. Polis ve aile çocukları aramaya başladı. Bir süre sonra çocukların Ceyhan Nehri kıyısında kıyafetleri bulundu. Dalgıç polisler olay yerine gelerek arama başlattı. Ancak bir sonuç alınamayınca gece aramaya ara verildi. Bugün sabah dalgıç polisler tekrar arama çalışmasına başladı. Arama sonucunda iki kuzenin cansız bedenine ulaşıldı. Aileler çocukların cenazesini görünce gözyaşlarına boğuldu

Haberin Devamı

Acı haberler peş peşe geldi

BARAJ GÖLÜNE GİREN SURİYELİ GENÇ BOĞULARAK ÖLDÜ

Kayseri'de merkez Melikgazi İlçesi Sarımsaklı Barajı’na ailesiyle birlikte pikniğe giden Suriyeli Hassun Elisa, öğleden sonra serinlemek için baraja girdi. Kıyıdan 40 metre kadar uzaklaşan Hassun Elisa, gözden kayboldu. Çevredekiler ve gencin ailesi, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sevk edilen Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı dalgıçlar, barajda yaptıkları aramada Elisa’nın cesedine ulaştı. Hassun Elisa’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!