Abramoviç ’Jaws’ gibi

Güncelleme Tarihi:

Abramoviç ’Jaws’ gibi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 12, 2008 00:00

Dolar milyarderi işadamı kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle zenginlerin tatil mekanı St. Bart adasında tatil yaparken böyle yakalandı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin önde gelen futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç, Karayipler'deki tatilinde genç sevgilisi Daria Zhukova'nın kalçasına "aşk ısırığı" kondururken paparazzilerin objektiflerine yakalandı.

Geçen yıl eski eşine yüklü bir tazminat vererek boşanan Abramoviç, zenginlerin gözde tatil mekanı St.Bart adası açıklarında demirlediği Ecstasea adlı lüks yatında denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

UÄŸruna eÅŸinden boÅŸandığı Daria Zhukova ile baÅŸbaÅŸa tatil yapan Abramoviç, sevgilisiyle bir süre yüzdü. Daha sonra Zhukova lüks yatın merdivenlerini tırmanırken de hafifçe kalçasını ısırdı. Â



Bir süre sonra paparazzileri fark eden ikili durumdan rahatsız olmadan gülümseyerek objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı

BOŞANMAK İÇİN 1 MİLYON STERLİN VERDİ

Abramoviç ’Jaws’ gibi

Roman Abramoviç 2007 yılının Mart ayında 15 yıllık eÅŸi Ä°rina’dan boÅŸandı. Ä°ÅŸadamının eski eÅŸine ne kadar tazminat verdeceÄŸi uzun süre tartışıldı. Sonunda Abramoviç, çocuklarının annesi Ä°rina'ya 1 Milyon Sterlin tazminat verdiÄŸini açıkladı.Â

Chuktoka’nın Anadyr kentindeki mahkemede görülen boşanma davasının hakimi Alexander Talaev, "çiftin dostane bir şekilde ayrıldığını ve Abromoviç’in ikinci eşi İrina’nın 1 milyar sterlin tazminat aldığını" belirtti. Çiftin beş çocuğu anneleriyle yaşıyor.

MİTHATCAN'IN ÖPÜCÜĞÜNÜ HATIRLATTI

Roman Abramoviç'in sevgilisi Daria Zhukova'nın kalçasını hafifçe ısırdığı bu kare Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile sevgilisi İlhem'in bu yılın yaz aylarına damgasını vuran öpücüğünü hatırlattı.  İşte çok konuşulan o öpücük..

ZENGİNLERİN VAZGEÇEMEDİĞİ CENNET

Karayip Adaları'nın başta Hollywood'un ünlüleri olmak üzere dünyanın önde gelen zenginleri tarafından en çok tercih edilen bölgesi olan St. Bart'ta geçtiğimiz bir ay içinde Noel ve yılbaşı tatilini geçiren ünlüler arasında Kelly Brook ve nişanlısı  Billy Zane, Dustin Hoffman,  Steven Spielberg, Denzel Washington, Michael Bolton ve nişanlısı Nicholette Sheridan da var.

25 kilometrekare büyüklüğündeki adaya kaÅŸifi olan Christoph Columbus kardeÅŸi Bartholomeus'un adını vermiÅŸ.                               Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!