ABD bu iki adamı arıyor

Güncelleme Tarihi:

ABD bu iki adamı arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 00:00

ABD'nin Boston kentinde hafta başında meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili yapılan soruşturma sonucu iki kişi oldukları açıklanan şüphelilerin görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde şüphelilerin sırt çantalarıyla birlikte arka arkaya yürüdükleri gözleniyor. Bu kişilerin silahlı ve tehlikeli oldukları da gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Uluslararası Boston Maratonu’nun kana bulayan düdüklü tencereye yerleştirilmiş bombaları finiş çizgisine yakın bölgeye bıraktığı tahmin edilen zanlıların fotoğraf ve görüntüleri basına dağıtıldı.

 

ABD BU ADAMLARIN PEŞİNDE



FBI tarafından basına dağıtılan görüntülerde, sırtlarında büyük çantalar bulunan iki beyaz erkek görülüyor. 20-30 yaşlarında olduğu anlaşılandan zanlılardan birincisinin kafasında siyah beyzbol şapkası var. Siyah mont ve sarı pantolon giyen zanlının sırtında siyah bir çanta göze çarpıyor. İkinci zanlının kafasında ise ters takılmış beyaz bir beyzbol şapkası var, kapüşonlu gri sweatshirt üzerine siyah montu ve siyah pantolonu ve açık renk sırt çantası ile göze çarpıyor.

 

Haberin Devamı

İŞTE FBI'IN YAYINLADIĞI FOTOĞRAFLAR


İkinci zanlının eşkalinin dün CBS televizyonunun bildirdiği ile birebir aynı olması dikkat çekti.

 

 

HALKTAN YARDIM İSTEDİLER

Soruşturmayı yürüten FBI'dan Richard DesLauriers, iki zanlının aralarında 100 metre bulunan iki bombanın bırakıldığı bölgede gezindikten sonra kısa bir süre beraber dolaştıklarının tespit edildiğini söyledi. DesLauriers, elde edilen görüntülerin kimlikleri tespitini kolaylaştırdığını ancak halktan gelecek yeni ihbarları beklediğini de sözlerine ekledi.

 

Boston'da Yurtseverler Günü kutlamaları çerçevesinde, 23 bin kişinin  katılımıyla düzenlenen maratonun bitiş çizgisi yakınlarında 10 saniye arayla patlayan iki bomba, biri sekiz yaşında üç kişinin ölümüne, 170'den fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu.


İŞTE SALDIRGANLARIN GÖRÜNTÜLERİ

ABD bu iki adamı arıyor


ABD bu iki adamı arıyor


Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!