94 yaşındaki Alzheimer hastası anneye dayak şoku!

Güncelleme Tarihi:

94 yaşındaki Alzheimer hastası anneye dayak şoku
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 10:56

Dehşet verici olay Arjantin'de gerçekleşti. Bakıcısı tarafından dövülen hasta ve yaşlı kadının kızı şüpheye düşünce gizli kamerayla şok edici görüntüleri saniye saniye kaydetti. İşte o anlar...

Haberin Devamı

Miriam Marino adlı genç kadın, bir komşusunun uyarması üzerine yaşlı annesine şiddet uygulandığı şüphesiyle annesinin Buenos Aires'teki evine kamera yerleştirdi. Fakat bunu yaparken deliye döneceği görüntüler izleyeceğini beklemiyordu.

94 yaşındaki Alzheimer hastası anneye dayak şoku

Korkunç videoda bakıcı, 94 yaşındaki Alzheimer hastası kadına bağırıyor ve şiddet uyguluyor. Videonun başında bakıcı yaşlı kadının yanında uzanıyor. Defalarca kez yaşlı kadını tekmeleyen bakıcı daha sonra kadına bağırmaya başlayıp kafasına yumruklar savuruyor.

DEFALARCA YUMRAKLADI

Defalarca kez kadına tokat ve yumruk atan bakıcı bununla da kalmayıp bir de yaşlı kadının saçlarını çekiyor. Zavallı yaşlı kadın ise yapacak bir şeyi olmadığı için tüm bunlara göz yummak zorunda kalıyor.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Miriam adlı kadın ise bu videoyu sosyal medya üzerinden herkese duyuyarak başka insanları da başlarına gelebilecek bu tarz olaylara karşı uyarmak istemiş. Ayrıca bakıcıyı polise şikayet eden genç kadın malesef daha herhangi bir sonuç alamamış.

Haberin Devamı

94 yaşındaki Alzheimer hastası anneye dayak şoku

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!