3 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

3 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 16:00

Bu hafta 3 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb547bf018fbb8f8ba5167
CEHENNEM MELEKLERİ

Sylvester Stallone'un yönettiği, Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li ile Dolph Lundgren'in oynadığı “Cehennem Melekleri/The Expendables”, bir Güney Amerika ülkesindeki diktatörlük rejimini sona erdirmek için ülkeye sızan bir grup paralı askerin hikayesini beyaz perdeye aktarıyor.
Aksiyon sahneleriyle dikkati çeken filmin konusu şöyle:
“Özel birlik hiçbir şeyin kendilerine anlatıldığı gibi olmadığını fark eder. Kendilerini büyük bir ihanet içinde bulan ekip, çok daha büyük bir düşmana karşı mücadele etmeye başlar. Onları bu görevin içine sokmuş olan ve geleceklerini tehdit eden kişiye karşı...”    

Haberin Devamı

3 yeni film vizyonda

THE EXPENDABLES FİLMİNİN FRAGMANI

FİLMDEN AKSİYON DOLU FOTOĞRAFLAR

FİLMİN İL İL SEANS BİLGİLERİ

 

/images/100/0x0/55eb547bf018fbb8f8ba516b
BÜYÜKLER

Dennis Dugan'ın yönettiği, Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock ile David Spade'nin rol aldığı “Büyükler/Grown Ups”, çocukken iyi arkadaş olan ve 30 yıldan sonra ilk kez bir araya gelen 5 erkeğin karşılaşması sonrası oluşan komik olayları anlatıyor.
Kaldıkları yerden arkadaşlıklarına devam eden 5 kişinin, ilerleyen yaşın büyümek anlamına gelmediğini keşfettiği filmin konusu şöyle:
“Çocukluk arkadaşı olan 5 kişi, yaz aylarını yıllar önce şampiyonluk kutlamalarını yaptıkları göl evinde geçirmek için büyüdükleri kasabaya döner. Filmin baş karakteri, büyüdüğü kasabaya dönmesi gerektiğinde, bunu ailesini yola sokmak için bir fırsat olarak görür. Bunu yapmak için bir göl evi kiralar ve 4 Temmuz haftasında kalmaları için eski arkadaşlarını ve onların ailelerini davet eder.”

Haberin Devamı

BÜYÜKLER FİLMİNİN FRAGMANI - WEB TV

BÜYÜKLER FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR

 FİLMİN İL İL SEANS BİLGİLERİ

 

/images/100/0x0/55eb547bf018fbb8f8ba516d
KEDİLER VE KÖPEKLER: KİTTY GALORE’UN İNTİKAMI

Brad Payton'un yönettiği, Alec Baldwin, Michael Clark Duncan, Chris O'Donnel ile Roger Moore'un oynadığı “Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı /Cats and Dogs: The Revenge Of Kitty Galore” haftanın komedi filmi olarak öne çıkıyor.
Canlı aksiyonla son teknoloji kuklacılık ve üç boyutlu bilgisayar animasyonunun karışımı olan komedi filminin konusu şöyle:
“Kediler ve köpeklerin ezeli çekişmesinde çılgın bir kedi rekabette birkaç pati öndedir. Önceleri, Meows adlı casus kediler organizasyonunun üyesi olan Kitty Galore'un, düşmanlarını alt etmek için şeytani bir planı vardır. Bu beklenmedik tehdit karşısında kediler ve köpekler tarihte ilk kez kendilerini ve insan dostlarını kurtarmak için iş birliği yapar.”

Haberin Devamı

KEDİLER VE KÖPEKLER FİLMİNİN FRAGMANI

FİLMDEN RENKLİ FOTOĞRAFLAR

FİLMİN İL İL SEANS BİLGİLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!