3. sınıfa 1 yıl gecikmeli gittim

Güncelleme Tarihi:

3. sınıfa 1 yıl gecikmeli gittim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2006 00:00

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, "Türk halkının birliği ve beraberliği, terörle mücadelede mutlaka başarıya ulaşacaktır. Türk Silahlı Kuvvetleri, mutlaka terörü çözüme kavuşturacaktır. Bunu mutlaka yok ederiz" dedi.

Orgeneral Cömert, dün eşi Özay Cömert, Diyarbakır 2. Taktik Hava Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Yalçın Kaya ve eşi Gürhan Kaya ile memleketi olan Samsun’un Vezirköprü İlçesi’ni ziyaret etti. Kaymakamlığa giden Orgeneral Cömert’e 1950-1953 yıllarında Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’ndaki çerçeve içine alınan okul kaydı sunuldu. Vezirköprü’nün AKP’li Belediye Başkanı Osman Özer’i de makamında ziyaret eden Orgeneral Cömert, buradan 1950-53 yılları arasında 1 ve 2’nci sınıfı okuduğu Mehmetpaşa İlköğretim Okulu’na geldi. Orgeneral Cömert, 3. sınıfa bir yıl geç gittiğini belirterek "O tarihte babamın, Sivas’ın Kangal İlçesi’ne memur olarak tayini çıkmıştı. Nakil işlemleri uzun sürünce 3. sınıfa bir yıl geç başlamak zorunda kaldım" dedi.

İlkokul arkadaşı

Memleketi Samsun’un Vezirköprü İlçesi’ne gelen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert’i ilçe girişinde ilkokul arkadaşı Arif Erol karşıladı. Erol’a sarılan Cömert, bir süre sohbet ederek hasret giderdi.

Yaptırdı ve açtı

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, ilkokulu okuduğu Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’na gelişinde, Hava Kuvvetleri’nin üniformalarını giymiş öğrenciler tarafından asker selamıyla karşılandı. Orgeneral Cömert, yaptırdığı bilgisayar sınıfının açılışının ardından öğrencilerle sohbet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!